Libnet.ro
UNICEF

22:00

Legea offshore, adoptata de Parlament

Adevărul Adevărul,
Legea offshore, adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a votat, miercuri, in calitate de for decizional, legea offshore privind conditiile in care se vor realiza exploatarile de gaze din Marea Neagra. Investitorii sunt obligati sa tranzactioneze 50% din gaze pe bursa din Romania, iar 25% din angajati trebuie sa fie romani. continuă pe Adevărul

ULTIMA ORA: Legea offshore, adoptata de Camera Deputatilor

Legea offshore a trecut de Parlament. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri proiectul de lege privind conditiile in care se vor realiza exploatarile de gaze din Marea Neagra. Proiectul a fost adoptat cu.

Legea offshore, adoptata de comisiile deputatilor, cu cateva modificari

Comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor au dat, marti, raport de adoptare proiectului legii offshore cu cateva modificari fata de forma de la Senat.

Legea offshore a trecut fara mari emotii de Camera Deputatilor / Va merge spre promulgare

Legea offshore a fost adoptata miercuri cu mare majoritate de voturi in Camera Deputatilor, for decizional, urmand sa fie trimisa spre promulgare. in plenul Camerei Deputatilor au fost acceptate chiar si amendamente ale PNL, cel mai important fiind cel referitor la faptul ca regimul fiscal actual va fi valabil pe intreaga perioada a acordurilor petroliere aflate in executare. in rest, pe partea de fiscalitate, legea nu a suferit modificari substantiale fata de forma pe care PSD a incercat sa o impuna in urma cu trei saptamani, cand a fost retrimisa in comisii. Diferenta este ca de data aceasta a existat un consens intre partide, unele dintre amendamente fiind asumate de toate formatiunile, cu exceptia USR.

Legea offshore a trecut fara mari emotii de Camera Deputatilor: Un amendament privind clauza de stabilitate pentru investitori l-a lasat pe Liviu Dragnea fara majoritate/ Reactia lui Dragnea: PSD nu a avut ce sa faca

Legea offshore a fost adoptata miercuri cu mare majoritate de voturi in Camera Deputatilor, for decizional, urmand sa fie trimisa spre promulgare. in plenul Camerei Deputatilor au fost acceptate chiar si amendamente ale PNL, cel mai important fiind cel referitor la faptul ca regimul fiscal actual va fi valabil pe intreaga perioada a acordurilor petroliere aflate in executare. UPDATE Interesant este ca acest amendament a fost respins initial marti in comisii, dupa ce a fost criticat de Daniel Suciu PSD) care a spus ca se opune in numele partidului, insa in plen a fost acceptat cu mare majoritate. intrebat daca PSD s-a razgandit asupra acestuia amendament de marti pana miercuri, presedintele partidului Liviu Dragnea a spus ca PSD nu a avut ce sa faca. in rest, pe partea de fiscalitate, legea nu a suferit modificari substantiale fata de forma pe care PSD a incercat sa o impuna in urma cu trei saptamani, cand a fost retrimisa in comisii. Diferenta este ca de data aceasta a existat un consens intre partide, unele dintre amendamente fiind asumate de toate formatiunile, cu exceptia USR.

Liviu Dragnea: Este important ca Legea offshore sa fie adoptata (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca este foarte important ca Legea offshore sa fie adoptata. El a precizat ca nu este de acord cu introducerea unui articol in Legea off-shore care sa prevada ca.

Ministrul energiei, invitat la Camera Deputatilor; tema - Legea offshore

Ministrul energiei, Anton Anton, este invitat astazi in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, tema dezbaterilor fiind Legea offshore.

Ministrul Energiei vine n Parlament pentru a prezenta pozitia Guvernului privind legea offshore

Ministrul Energiei Anton Anton va participa, incepand cu ora 18. 00, la Ora Guvernului, dupa plenul de luni al Camerei Deputatilor pentru a prezenta pozitia Executivului pe Legea offshore, la solicitarea USR. Pe de alta parte, luni ar urma sa aiba loc noi negocieri intre Liviu Dragnea si Kelemen Hunor asupra legii, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Articol actualizat Dezbaterile pe Legea offshore din comisiile Camerei Deputatilor: Rezervele comerciale de gaze din Marea Neagra sunt estimate la 115 miliarde metri cubi/ Legea nu a suferit mari modificari fata de varianta de acum trei saptamni

Legea offshore va fi dezbatuta marti, intr-o sedinta comuna a comisiilor pentru industrie, pentru administratie si pentru buget din Camera Deputatilor, dupa trei saptamani de blocaj cauzat de neinteleri intre PSD si ALDE. Liderii celor doua partide sustin ca saptamana trecuta au ajuns la consens si, astfel, sunt reluate discutiile in comisii. Reprezentantii ANRM si Ministerului Finantelor prezenti la dezbateri au spus ca estimeaza rezervele comerciale de gaze in Marea Neagra la 115 miliarde metri cubi de gaze si un pret de valorificare al productiei de 130 lei/MWh. in urma dezbaterilor, legea nu a suferit modificari substantiale fata de forma de acum trei saptamani, care a fost retrimisa de plen in comisii. Pe partea de fiscalitate, nivelurile de impozitare au ramas aceleasi.

LIVE TEXT Dezbaterile pe Legea offshore din comisiile Camerei Deputatilor ncep cu scandal: Opozitia reclama lipsa transparentei. Amendamentele au fost trimise cu doar doua ore nainte de sedinta

Legea offshore va fi dezbatuta marti, intr-o sedinta comuna a comisiilor pentru industrie, pentru administratie si pentru buget din Camera Deputatilor, dupa trei saptamani de blocaj cauzat de neinteleri intre PSD si ALDE. Liderii celor doua partide sustin ca saptamana trecuta au ajuns la consens si, astfel, sunt reluate discutiile in comisii. UPDATE Dezbaterile incep cu scandal. Deputatii PNL au lipit afise cu Liviu Dragnea prezentand legea pe flipchart. Deputatii PSD ameninta ca nu vor incepe discutiile pana nu sunt dezlipite afisele. in cele din urma, afisele au ramas. Opozitia reclama din nou lipsa de transparenta, noi amendamente fiind trimise cu doar doua ore inainte de sedinta. PNL solicita.

LIVE TEXT Dezbaterile pe Legea offshore din comisiile Camerei Deputatilor: Rezervele comerciale de gaze din Marea Neagra sunt estimate la 115 miliarde metri cubi

Legea offshore va fi dezbatuta marti, intr-o sedinta comuna a comisiilor pentru industrie, pentru administratie si pentru buget din Camera Deputatilor, dupa trei saptamani de blocaj cauzat de neinteleri intre PSD si ALDE. Liderii celor doua partide sustin ca saptamana trecuta au ajuns la consens si, astfel, sunt reluate discutiile in comisii. UPDATE ANRM si Ministerului Finantelor estimeaza rezervele comerciale de gaze in Marea Neagra de 115 miliarde metri cubi de gaze si un pret de valorificare al productiei de 130 lei/MWh.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )