Libnet.ro
UNICEF

10:30

LOVITURA pentru romanii care intentioneaza sa ia credite! BNR a votat limitarea gradului de indatorare a populatiei catre banci

B1 B1,
LOVITURA pentru romanii care intentioneaza sa ia credite! BNR a votat limitarea gradului de indatorare a populatiei catre banci

Decizie importanta adoptata de Banca Nationala a Romaniei BNR) in sedinta de miercuri a Consiliului de Administratie. Board-ul Bancii Centrale a votat un nou regulament care impune unele grade maxime de inda. continuă pe B1

Lovitura pentru romanii care vor sa acceseze Programul Rabla. Schimbarile anuntate de autoritati

Programul RABLA. Autovehiculele care nu vor avea inspectia tehnica periodica ITP) facuta nu vor mai putea fi valorificate prin Programele Rabla si Rabla Plus de la 1 ianuarie 2019, a declarat, marti,.

Lovitura pentru proprietarii de centrale termice. Ce spun specialistii

Romanii care au centrale termice mai vechi de zece ani ar trebui sa puna deja bani deoparte pentru unele noi. Nu doar ca aparatele invechite au un consum mai mare, dar genereaza si pierderi de.

BNR confirma limitarea creditarii: Cat se vor putea indatora romanii care vor sa ia credite

Banca Nationala a Romaniei BNR) a confirmat, miercuri, ca nivelul maxim al gradului de indatorare va fi de 40% din venitul net la creditele in lei si 20% la cele in valuta incepand din 1 ianuarie 2019, iar pe.

Romanii sunt DATORI VANDUTI! BNR a anuntat cati bani avem de inapoiat din creditele externe

Romanii sunt datori vanduti. Datoria externa a tarii noastre a crescut in primele 8 luni, fata de finalul anului trecut, cu 648 milioane euro, la 98,009 miliarde euro, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Lovitura pentru Omar Hayssam. Sirianul condamnat pentru terorism a primit verdictul de la Tribunalul Dambovita

Omul de afaceri sirian Omar Hayssam, condamnat la 20 de ani pentru terorism, dupa rapirea jurnalistilor romani in Irak in 2013 ramane in arest. Magistratii Tribunalului Dambovita au respins, miercuri,.

Soc in muzica romaneasca! FUEGO si-a schimbat mama spirituala! Lovitura pentru IRINA LOGHIN! O noua doamna a muzicii populare

Indragitul cantaret Fuego si-a exprimat respectul si admiratia fata de marea legenda a muzicii populare romanesti Sofia Vicoveanca, despre care artistul a precizat intr-un mesaj pe Facebook ca este marea.

Lovitura pentru cei cu masini diesel si pe benzina: Decizia luata chiar acum de UE

Uniunea Europeana a luat o decizie care ii va afecta pe toti soferii cu masini diesel si benzina. Continuarea.

Veste proasta pentru cei care utilizeaza Android

Google va cere bani producatorilor de smartphone-uri si tablete din Europa pentru a putea instala sistemul de operare Android. Decizia gigantului american vine dupa ce Comisia Europeana a amendat Google cu 4,34.

Aliat surpriza pentru tarile care comit atacuri cibernetice

Italia se opune intentiei Uniunii Europene de a impune sanctiuni impotriva statelor care comit atacuri cibernetice, o atitudine care pare a fi in concordanta cu apelurile Romei de a detensiona relatiile cu Rusia.

Pradatorii de copii! Tribunalele din Romania dau pedepse cu suspendare pentru tatii care isi agreseaza sexual fetele minore

Fata poarta un tricou alb, pe care scrieStop Worrying. Exact asa i-au spus procurorii. Nu te ingrijora!, au indemnat-o oamenii legii, cand au convins-o pe M, copila de 13 ani de la marginea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )