Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ping-pong cu bugetul pe 2019: Proiectul a fost amanat din nou, pentru a fi modificat

B1 B1,
Ping-pong cu bugetul pe 2019: Proiectul a fost amanat din nou, pentru a fi modificat

Bugetul de stat pe 2019 a suferit o noua amanare. Proiectul va fi votat in sedinta de vineri, pana atunci urmand sa fie modificat din nou, anunta Digi 24. Sambata, Eugen Teodorovici afirmase ca. continuă pe B1

MOMAIA DIN CARPATI: Mircea Badea, BATUT din nou in ultimul hal... Si-a luat-o in 5 secunde de la Tedi Motociclistul! (VIDEO)

Mircea Badea a esuat in incercarea de a-si lua revansa impotriva lui Teodor Tedi Emi, motociclistul care l-a doborat in urma cu cinci ani. Prezentatorul a fost facut knock-out in cinci secunde.

Se majoreaza RATELE: Indicele ROBOR creste din nou

Bucuria romanilor cu rate in lei la banci nu a durat prea mult. Indicele ROBOR este, din nou, in crestere. BNR a cotat, luni, indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la.

O familie a fost evacuata din avion dintr-un motiv incredibil. Nu este nimic in neregula cu noi

Un barbat, insotit de sotia si fiul sau de 19 luni, s-a urcat intr-un avion al companiei American Airlines si se pregateau de decolare. Acestia se indreptau spre Detroit, dar au fost evacuati din aeronava fi.

Vicepresedintele ANAF responsabil cu activitatile vamale a fost schimbat din functie

Vicepresedintele ANAF Mihei Bogdan Lari, responsabil cu activitatile vamale, a fost schimbat din functie, in locul sau fiind numit Stefan Cosmin Dolis, arata o decizie a premierului Viorica Dancila publicata.

Bugetul pe 2019, torpilat de salariile bugetarilor si de asistenta sociala

Bugetul pe anul 2019 este realizat din nou cum ne-a obisnuit Guvernul: cu accent pe salariile bugetarilor si pe asistenta sociala. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca proiectul va fi aprobat marti in Guvern si trimis in aceeasi zi Parlamentului. Economistii sustin ca cifrele sunt extrem de optimiste.

Business report: Bugetul pe 2019 din nou cu accent pe salariile bugetarilor si asistenta sociala/ Vom plati si mai mult pentru energia electrica?

Ministerul Transporturilor va primi anul acesta 11,66 miliarde de euro, cu aproape 55% mai mult decat anul trecut, pentru proiectele din infrastructura rutiera. Podul de la Braila primeste cei mai multi bani.

Italia, din nou in recesiune

Economia italiana a intrat in recesiune tehnica doua trimestre consecutive de scadere) in a doua parte a anului trecut, dupa o crestere semnificativa a costurilor de imprumut si a incertitudinilor politice provocate de divergentele dintre Guvernul populist de la Roma si Comisia Europeana privind bugetul pe 2019, transmit Financial Times si AP.

Subiectele zilei: Bugetul 2019 continua sa provoace nemultumiri; UE, prea aproape de arsenalul Rusiei

Cat de usor se intra intr-o scoala. in multe scoli din tara poate intra oricine vrea. Nu este niciun lacat la poarta si niciun paznic nu te-ntreaba de sanatate. La balciul ipocriziei politice. Ca lumea libera e in razboi hibrid si inundata de fake news din Rusia, China si din universul islamist, se stie in Europa.

Rujeola loveste din nou! Zeci de cazuri noi au fost confirmate in ultima saptamana

Un numar de 30 de cazuri de rujeola au fost confirmate in opt judete si in Bucuresti, in perioada 28 ianuarie - 1 februarie, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor.

Becali se implica din nou la echipa. Doi jucatori impusi in primul 11 la FCSB

Desi anuntase ca timp de sase luni nu va interveni peste antrenorul Mihai Teja, pentru Gigi Becali remiza cu Dunarea Calarasi a fost de ajuns pentru a-si calca promisiunea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )