Libnet.ro
UNICEF

21:30

Epoca de aur a biotehnologiei: Randamente uriase pentru cei care au cumparat actiuni Moderna si Pfizer

Adevărul Adevărul,
Epoca de aur a biotehnologiei: Randamente uriase pentru cei care au cumparat actiuni Moderna si Pfizer

Investitorii care au cumparat actiuni Moderna in ianuarie 2020 ar fi putut obtine randamente de peste 600% pana acum. Ar putea fi un moment oportun pentru a acorda mai multa atentie biotehnologiei, arata intr-o analiza de piata realizata de Radu Puiu, Financial Analyst al XTB. continuă pe Adevărul

Contre intre organizatiile studentesti pe proiectul Guvernului de acordare de imprumuturi nerambursabile pentru cei care studiaza in strainatate si se intorc in tara LSRS, care a venit cu propunerea, si alte 3 organizatii isi anunta sustinerea

Liga Studentilor Romani din Strainatate LSRS) afirma intr-un comunicat de presa ca reactiile celor de la ANOSR, care au criticat proiectul Guvernului de acordare de imprumuturi pentru cei care vor sa studieze in afara care sa nu fie returnate daca studentii se intorc in tara, sunt surprinzatoare si premature si ii acuza pe cei de la ANSOR ca nu cunosc si nu reprezinta problemele cu care se confrunta tinerii care isi doresc sa urmeze studii in strainatate. Potrivit Edupedu. ro, LSRS, fondata in 2008 de deputatul PNL Sebastian Burduja, este cea care a venit cu propunerea acestei initiative catre consilierul de stat Mara Mares si care a trimis un document la Guvern pentru infiintarea unui fond dedicat studentilor romani din strainatate.

Veste buna pentru cei care isi doreau un vaccin de la Pfizer BioNTech: ce se intampla azi in Romania

Campania de vaccinare din Romania a intampinat probleme in ultima perioada din cauza scandalurilor din jurul solutiei de imunizare de la AstraZeneca. Daca ai asteptat insa sa te vaccinezi.

Mihaela Bilic, avertisment pentru romanii care devin vegetarieni. Cum le este afectata sanatatea, de fapt

Mihaela Bilic da un avertisment pentru cei care cred ca pot vindeca cancere sau alte boli grave schimband stilul alimentar, cum este spre exemplu, stilul vegan, acela de a renunta total la carne. Mihaela Bilic, avertisment pentru romanii care devin vegetarieni Asadar, nutritionistul recomanda, mai degraba sa nu asi mai umple cu suspiciune si neincredere .

Cimpeanu, ironic la adresa propunerii privind creditele de stat pentru cei care vor sa studieze in strainatate: Imediat ce gasim un milion de euro

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a oferit un raspuns ironic atunci cand a fost intrebat despre proiectul initiat de consilierul de stat Mara Mares, prin care studentii care vor sa studieze in strainatate vor primi imprumuturi de la stat pe care nu trebuie sa le returneze daca revin in Romania, afirmand ca poate fi implementat daca cineva are sa ne dea un milion de euro, cat estimeaza ca ar fi nevoie pentru 10. 000 de studenti.

Vergil Chitac, primarul Constantei: Am depus actiuni in instanta pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro de la cei care au retrocedat orasul bucata cu bucata

Vergil Chitac, primarul municipiului Constanta, a anuntat ca a depus actiuni in instanta pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro de la cei care au retrocedat orasul bucata cu bucata. Mazare,.

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Cate zile de carantina mai trebuie sa stea acum

Vesti bune din partea Italiei, dupa ce autoritatile au anuntat schimbarea regulilor de carantina impuse la sosirea in tara. Pe lista celor 30 de tari privilegiate se afla si Romania, astfel ca cetatenii trebuie sa stie la ce reguli noi trebuie sa se supuna. Mai putine zile de carantina pentru toti acesti cetateni Ministerul Sanatatii .

Ludovic Orban: Politia trebuie sa-i amendeze, in primul rand, pe cei care detin functii de responsabilitate in statul roman si care nu respecta regulile (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, spune ca politistii trebuie sa-i sanctioneze, in primul rand, pe oficialii care sunt prinsi ca nu respecta regulile de protectie sanitara instituite pentru.

Ministrul german al Sanatatii propune libertati mai mari pentru cei vaccinati cu doua doze anti-COVID-19

Ministrul german al Sanatatii, Jens Spahn, s-a pronuntat pentru acordarea unor mai mari libertati persoanelor care s-au vaccinat impotriva COVID-19, dupa trecerea celui de-al treilea val al epidemiei.

Benzinariile, ultima speranta pentru cei muncesc pana la ora 18.00 si nu mai gasesc deschise supermaketurile

Benzinariile raman ultima speranta pentru oamenii care nu reusesc sa-si faca in timp util cumparaturile sau pentru cei care lucreaza pana la ora 18. 00, cand se inchid magazinele.

Slovenia vrea sa opreasca vaccinarea cu serul AstraZeneca pentru cei sub 60 de ani

Slovenia vrea sa opreasca imunizarea cu vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca pentru persoanele cu varsta sub 60 de ani, informeaza DPA duminica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )