Libnet.ro
UNICEF

01:05

XTB:Cele mai puternice economii au intrat in cursa pentru productia de hidrogen. Cat costa la poarta fabricii si cu cat se vinde in statii de alimentare

Adevărul Adevărul,
XTB:Cele mai puternice economii au intrat in cursa pentru productia de hidrogen. Cat costa la poarta fabricii si cu cat se vinde in statii de alimentare

Interesul pentru hidrogen este in crestere, cererea avansand rapid. De aceea, este posibil ca urmatoarea evolutie majora in procesul de tranzitie energetica sa se bazeze pe economia hidrogenului, se arata intr-o analiza realizata de XTB. continuă pe Adevărul

Meteo. Vine prapadul in Romania de luni, 15 martie. Cele mai proaste vesti pentru romani

Vesti proaste valabile pentru toata tara. De luni, 15 martie, vine prapadul in Romania. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o avertizare meteo pentru perioda 15-17 martie 2021, de ninsori, viscol si furtuni. Iata de la ce ora intra in vigoare atentionarea. Meteo. Vine prapadul in Romania de luni Se pare ca iarna inca .

Doliu mare pentru Cornel Ilie. Artistul de la Vunk trece prin cele mai grele momente

Cornel Ilie este in doliu. Tatal sau a trecut in nefiinta. Anuntul a fost facut de artist si fratele sau, pe pagina de Facebook a solistului de la Vunk. inmormantarea va avea loc duminica. Cornel Ilie de la Vunk e in doliu. Tatal artistului a murit Cornel Ilie si intreaga lui familie trec prin momente .

Cele mai bune filme romanesti din toate timpurile. Cele 5 productii pe care nu trebuie sa le ratezi VIDEO

Nu este deloc usor sa faci un clasament cu cele mau bune filme romanesti. Dupa cum stii, gusturile nu se discuta, prin urmare, vor exista mereu diferite filme pe gustul tuturor. Cu toate acestea, industria romaneasca a produs, de-a lungul timpului, numeroase productii de calitate. in mare parte, predomina filmele romanesti dramatice. Acestea au fost .

Peste 20.000 de porci, de la una dintre cele mai importante ferme din vestul tarii, vor fi incinerati din cauza unui focar de pesta porcina

Peste 20. 000 de porci vor fi sacrificati si incinerati sau ingropati, in urma focarului de pesta porcina africana depistat la unadintre cele mai importante fermedin vestul tarii, C. Curtici, din localitatea Macea, Arad, a precizat, duminica, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVA).

Tarile cu cele mai mari salarii din UE. State in care se castiga bine de tot

Ultimii 32 de ani au insemnat pentru multi romani libertatea de a spune ce gandesc, ce simt si ce isi doresc. De asemenea, si libertatea de a munci oriunde doresc. Salariile mari de peste hotare au convins multi romani sa plece din tara. Unii au hotarat sa si ramana acolo. Din ce in ce mai .

Cele mai inalte cladiri din Bucuresti Top 5 constructii din care poti vedea tot orasul

Cel mai populat oras al Romaniei este Bucurestiul. Acesta este si principalul centru economic al Romaniei. Aici se afla si un numar de 50 de cladiri care au inaltimea minima de 60 de metri si 6 cladiri care au o inaltime de minim 100 de metri. Iata care sunt cele mai inalte cladiri din Bucuresti.

Cele mai proaste trei voci din muzica romaneasca, conform Luminitei Anghel

In emisiunea lui Maruta, de la Pro Tv, Luminita Anghel a raspuns la intrebarea: care sunt cele mai proaste trei voci din muzica romaneasca?. Anghel a raspuns rapid, prima enumerata fiind Laurette.

Cele mai faimoase femei din sah. Ce jucatoare au reusit sa se impuna intr-o lume a barbatilor

Sahul este un joc de strategie intre doi jucatori. Denumirea provine de la cuvantul persanshah,tradus in limba noastrarege. Forma din prezent a jocului a aparut in a doua jumatate a secolului al 15-lea, in sudul Europei. Initial, a evoluat de la un joc similar ce provine din India, acesta fiind mult mai vechi. Jocul din India .

Dezamagire in lumea mondena! Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste s-a destramat

Presa spaniola a anuntat, saptamana aceasta, despartirea unuia dintre cele mai invidiate cupluri din lumea mondena, cel format din fostul portar Iker Casillas si jurnalista Sara Carbonero.

Meteo. Romania nu scapa de ploi si ninsori. Cele mai grav afectate zone

Azi este vreme rece, putin soare in sudul tarii si precipitatii in celelalte zone. De mentionat este ca meteorologii anunta ca in Maramures si la munte vor fi ninsori. Temperaturile maxime sunt intre 2 si 3 grade C in zona Moldovei si ajung 11 grade in vestul tarii. Cum va fi vremea in fiecare regiune .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )