Libnet.ro
UNICEF

10:45

XTB: China si SUA vizeaza reglementari care sa reduca din avantul gigantilor din IT

Adevărul Adevărul,
XTB: China si SUA vizeaza reglementari care sa reduca din avantul gigantilor din IT

China si SUA impartasesc ingrijorari similare si au in vedere reglementarea fintechurilor si a protectiei datelor, vizand reglementari care sa reduca din avantul gigantilor din IT, se arata intr-o analiza realizata de XTB Romania. continuă pe Adevărul

ANALIZA XTB: China si SUA vizeaza reglementari care sa reduca din avantul gigantilor din IT

Inceputul reglementarii mai stricte a domeniului fintech din China ar fi parut surprinzatoare nu mai departe de acum cateva luni. Pentru analisti, dar mai ales pentru milioanele de investitori in Ant Financial, divizia Alibaba, hotararea de a bloca listarea cu doar cateva zile inainte de momentul intens asteptat a venit ca o lovitura, arata Claudiu Cazacu, Consulting Strategist in cadrul XTB Romania, conform unui comunicat trimis redactiei.

TIR-urile care ies din tara prin Vama Giurgiu Ruse au de asteptat aproximativ 100 de minute

TIR-urile care ies din Romania, prin Punctul de Frontiera Giurgiu Ruse, formeaza cozi de aproximativ sase kilometri, pe prima danda de mers a DN 5. Timpul de asteptare la Punctul de Frontiera este de.

Televiziunea care dispare din Romania. in plina pandemie, nu poate determina oamenii sa se uite la ea

Din prina luna a noului an, televiziunea de filme Paramount Channel se inchide. Acest anunt a fost publicat sub forma de promo, ce ruleaza pe post si pe YouTube. Televiziunea care dispare din Romania Este finalul unei calatorii. Paramount Channel se va inchide in ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor gasi o noua casa, la .

Legea prin care activitatile din industria de armament sunt incluse in categoria locurilor de munca in conditii speciale, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti actul normativ privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1082020 pentru completarea Legii nr. 2632010 privind sistemul unitar de pensii publice, transmite Administratia Prezidentiala. Legea prevede ca activitatile din industria de armament sunt incluse in categoria locurilor de munca in conditii speciale. De asemenea, persoanele care lucreaza in aceste locuri de munca sa beneficieze de pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare cu 13 ani, pentru un stagiu de cotizare de cel putin 25 de ani realizat in aceste activitati, scrie News.

Primul lider politic al lumii care moare din cauza COVID-19 (VIDEO)

Ambrose Dlamini, premierul Regatului Eswatini, pana in 2018 Regatul Swaziland, este primul lider politic al lumii care moare in urma infectarii cu coronavirus. El a decedat la o luna dupa ce a contractat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )