Libnet.ro
UNICEF

17:30

XTB devine unul dintre primii cinci brokeri din lume in ultimul trimestru din 2020

Adevărul Adevărul,
XTB devine unul dintre primii cinci brokeri din lume in ultimul trimestru din 2020

Grupul XTB a inregistrat, la sfarsitul ultimului trimestru din 2020, un numar mediu de clienti activi de 72. 346, plasandu-se astfel, pe locul cinci in topul primilor brokeri din lume, se arata intr-un raport trimestrial de informatii publicat de Finance Magnates. continuă pe Adevărul

Lucian Pinzaru a murit la 53 de ani. A fost unul dintre actorii emblematici ai Teatrului Dramatic din Galati

Lucian Pinzaru, unul dintre actorii emblematici ai Teatrului Dramatic Fani Tardini din Galati, a murit marti, la varsta de 53 de ani, din cauza unei boli necrutatoare. Anuntul a fost facut de.

Doi soferi romani, protagonistii unui scandal intr-o parcare din Austria. Camionagii s-au certat pe un loc de parcare, iar unul dintre ei a fost injunghiat (VIDEO)

Scenele violente dintre cei doi romani s-au petrecut vineri seara, intr-o parcare de camioane din Wales, Austria. Cei doi soferi s-au certat dintr-un motiv mai putin obisnuit: un loc de parcare, dupa cum scrie.

Comitetul pentru situatii de urgenta Bucuresti: Cursurile continua online la doua unitati de invatamant Alte cinci ies din acest scenariu

Cursurile continua online la doua unitati de invatamant din Capitala si alte cinci ies de pe lista celor care functioneaza in acest scenariu, potrivit unei hotarari a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) de miercuri, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )