Libnet.ro
UNICEF

01:05

XTB Romania: Piata Bitcoin si a criptomonedelor nu mai poate fi ignorata. Opiniile specialistilor

Adevărul Adevărul,
XTB Romania: Piata Bitcoin si a criptomonedelor nu mai poate fi ignorata. Opiniile specialistilor

Opiniile specialistilor in Bitcoin si criptomonede, precum si in investitiile in piete de capital in general par a fi impartite cand vine vorba despre monedele virtuale si oportunitatile pe care le pot aduce in aceasta perioada de volatilitate mare a preturilor aceste instrumente financiare. continuă pe Adevărul

XTB: Dezbatere despre Bitcoin and criptomonede: Prindem acum acest tren de mare viteza sau mai asteptam?

Opiniile specialistilor in Bitcoin si criptomonede, precum si in investitiile in piete de capital in general par a fi impartite cand vine vorba despre monedele virtuale si oportunitatile pe care le pot aduce in aceasta perioada de volatilitate mare a preturilor aceste instrumente financiare. De aceea, casa de brokeraj XTB Romania a decis sa aduca laolalta 3 astfel de specialisti pentru a dezbate Investitiile in Crypto pe intelesul tuturor. Evenimentul online va avea loc pe data de 2 februarie, ora 19. Luca Dezmir si Vasile Onita Ike) .

CLAUDIU CAZACU, XTB ROMANIA: Sub stindardul Bitcoin, taramul monedelor virtuale a fost readus in atentie

Claudiu Cazacu, consulting strategist in cadrul XTB Romania, a declarat ca sub stindardul Bitcoin, intreg taramul monedelor virtuale a fost readus in atentie pe parcursul ultimelor luni, conform unui comunicat remis de XTB Romania.

Lidia Buble a patit-o. Nu mai poate sa vorbeasca: ce s-a intamplat cu artista

Lidia Buble nu are o perioada prea buna. Aceasta le-a spus fanilor ca o doare ingrozitor gatul, iar acum a anuntat ca deja nu mai poate sa vorbeasca. Si asa, Lidia Buble a ajuns pe mana medicilor. Lidia Buble a patit-o. Nu mai poate sa vorbeasca Lidia Buble trebuie sa depaseasca o problema destul de .

XTB Romania: Bitcoin a ajuns sa coste cat o garsoniera, dupa care a scazut brusc. Cum se pot proteja romanii de aceste fluctuatii

Romani se pot proteja in fata unor fluctuatii mari de pret ale Bitcoin care ar putea conduce la pierderi financiare semnificative, mai ales acum, dupa cresterile succesive din ultimul an, urmate de scaderi bruste, avertizeaza specialistii XRB Romania.

XTB ROMANIA: Cum se pot proteja investitorii romani de scaderea Bitcoin

Intr-un context de volatilitate foarte ridicata a pretului Bitcoin, criptomoneda care a ajuns sa coste intr-un an cat un apartament de la un minim de 4. 000 USD in martie 2020 la un maxim de 42. 000 USD in ianuarie 2021, deci o crestere de peste 10 ori), urmand ca apoi, in doar cateva zile, sa scada cu aproape 30%, inapoi spre 30. 000 USD, e bine de stiut ca investitorii romani se pot proteja in fata unor fluctuatii mari de pret care ar putea conduce la pierderi financiare semnificative, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Lidia Buble, chinuita de o afectiune dureroasa. Vedeta nu mai poate canta si face injectii cu antibiotic

Lidia Buble are o problema de sanatate care i-ar putea afecta cariera, iar fanii din toata tara sunt ingrijorati. Cantareata a sufera dedureri in gat si nu poate nici macar sa vorbeasca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )