Libnet.ro
UNICEF

20:02

Anca Dragu: Din 2022 va incepe aplicarea masurii privind zero taxe pe salariul minim

B1 B1,
Anca Dragu: Din 2022 va incepe aplicarea masurii privind zero taxe pe salariul minim

Impozitul pe salariul minimar putea ajunge istorie in urmatorii doi ani, atunci cand cresterea economica va permite, spune Anca Dragu, presedintele Senatului. Ar putea deveni realitate impozitul ze. continuă pe B1

Ce se intampla cu impozitul pe salariu. Anca Dragu a facut anuntul momentului in Romania

Sistemul de salarizare din Romania este unul deficitar, in special pentru beneficiar. Desi discutata de ceva vremetaxa zero, s-ar putea lua in calcul de-abia de anul viitor, declara recent Anca Dragu. Presedintele Senatului Romaniei spera ca din 2022 salariul minim sa aiba taxa zero de impozitare. Anca Dragu spera la o noua lege a salarizarii .

Anca Dragu: Impozitul zero pe salariul minim ar putea deveni realitate cam in doi ani

Presedintele senatului, Anca Dragu USR PLUS), a declarat ca impozitul zero pe salariul minim ar putea deveni realitate cam in doi ani, dupa finalizarea unui studiu de impact si atunci cand veniturile bugetare si cresterea economica permit.

Anca Dragu: Impozitul zero pe salariul minim ar putea deveni realitate cam in doi ani

Impozitul zero pe salariul minim ar putea deveni realitate cam in doi ani, dar doar dupa finalizarea unui studiu de impact si atunci cand veniturile bugetare si cresterea economica permit, spune presedintele Senatului, Anca Dragu USR PLUS).

Tanczos Barna: Taxa poate fi o solutie daca vrem sa reducem poluarea; din 2022 trebuie sa avem o decizie asumata

Taxarea poate fi o solutie, daca vrem sa reducem poluarea, iar din 2022 cred ca trebuie sa avem o decizie fara echivoc si asumata in acest sens, a declarat, luni seara, la B1 TV, ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Scoala din Romania incepe cu ore remediale si ore de consolidare: explicatiile ministrului Cimpeanu

Pentru ca sunt constienti de pierderile inregistrate de elevi in perioada cursurilor online, oficialii din Educatie s-au gandit la mai multe solutii: orele remediale si orele de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )