Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cine este Claudiu Nasui, propunerea pentru Ministerul Economiei: Militant pentru zero impozite si contributii pe echivalentul salariului minim

Hotnews Hotnews,
 Cine este Claudiu Nasui, propunerea pentru Ministerul Economiei: Militant pentru zero impozite si contributii pe echivalentul salariului minim

Claudiu Nasui 35 ani), deputat USR, se afla la al doilea mandat in Parlament si este propus sa ocupe functia de ministru al economiei in viitorul Guvern. in 2016 a fost consilierul ministrului de finante, in Guvernul Ciolos. Este deputatul care militeaza cel mai mult pentru impozit zero pe echivalentul salariului minim, idee care, deocamdata, nu poate fi pusa in aplicare avand in vedere ca ar crea o gaura bugetara de circa 10 miliarde de euro intr-un an. continuă pe Hotnews

Ciolos: Propunerea noastra pentru Ministerul Sanatatii e Vlad Voiculescu

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a declarat luni ca Vlad Voiculescu este propunerea pentru Ministerul Sanatatii. Vlad Voiculescu a mai ocupat aceasta pozitie in Guvernul Ciolos.

Cine este Ugur Sahin si cum un vaccin il poate duce in istoria omenirii

Compania germana BioNTech, este fondata de catre Ugur Sahin. Acesta dezvolta impreuna cu gigantul farma Pfizer, unul dintre cele mai promitatoare vaccinuri impotriva coronavirusului. Iata cine este Ugur Sahin, potrivit siteului wikipedia. org. Cine este Ugur Sahin. Vaccin care il duce in istorie U287;ur Sahin s-a nascut pe data de 29 septembrie 1965. Este un medic, oncolog .

Cine este Elena Voineag si cum si-a facut loc in finala iUmor

Pe Elena Voineag o stim de pe vremea in care activa ca VJ, pentru postul MTv, acela fiind momentul in care a debutat cariera acesteia. Elena Voineag este actrita, MC, realizator tv, comediant si dramaturg si in prezent a participat la iUmor cu un numar de stand-up-comedy, de care s-a apucat in urma cu un .

Cine este Catalin Drula, propus noul Ministru al Transporturilor: Forumistul care i-a contrat pe ministrii PSD cand au vrut sa elimine din pix autostrada Sibiu - Pitesti din MasterPlan, fondator al Asociatiei Pro Infrastructura

Catalin Drula, cel propus de USR-Plus pentru functia de Ministru al Transporturilor, are 39 de ani si este la baza un IT-ist - un inginer software care pana nu cu multi ani in urma nu avea mai deloc treaba cu infrastructura. M-am intrebat de ce nu avem autostrazi si sosele ca in Occident, spunea Drula atunci cand, alaturi de alti forumisti pasionati de infrastructura, fonda Asociatia Pro Infrastructura, devenita intre timp una din cele mai active si credibile voci din societatea civila pe domeniu. Ulterior Drula a intrat in USR si a activat ca deputat in Comisia de Transporturi. Timp de mai bine de sase-sapte ani Drula a fost mereu o voce foarte acida la adresa tuturor ministrilor care s-au perindat pe la Transporturi. Acum, Drula ar putea ajunge tocmai in locul celor pe care i-a criticat in tot acest timp.

Cine este Ciprian Teleman, propus de USR-PLUS ministru al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii

Ciprian Sergiu Teleman, propus de USR-PLUS ca ministru al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, este in prezent presedinte al PLUS Ilfov, consilier in acest judet si castiga bani din cursuri de coaching, mentoring si inteligenta emotionala pentru companii. Este asociat in trei firme de la care anul trecut a castigat aproape 270. 000 de lei din dividende si potrivit profilului sau de LinkedIn are studii de geologie si a fost timp de 8 ani cercetator stiintific la Institutul National de Geologie.

Cristian Ghinea afirma ca nu renunta la Parlamentul European pentru Guvern: Oricum nu m-as intoarce pentru Ministerul Fondurilor Europene. Este o struto-camila

Eurodeputatul USR-PLUS Cristian Ghinea, unul dintre numele vehiculate pentru Ministerul Fondurilor Europene, declara cu ceva timp in urma ca nu va renunta la pozitia din Parlamentul European pentru a prelua vreun po.

Cine este noul iubit al Madalinei Ghenea. Este cu 12 ani mai tanar decat ea

Dupa ce a frant inimile multor barbati celebri, Madalina Ghenea a inceput o idila cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, cunoscut ca pustiul minune de la AS Roma. Cine esteNicolo Zaniolo, noul.

Cristian Ghinea lasa Parlamentul European pentru Ministerul Fondurilor Europene pe care l-a condus si in Guvernul Ciolos

Ales europarlamentar in 2019, Cristian Ghinea se intoarce de la Bruxelles pentru a ocupa postul de ministrul al Fondurilor Europene, functie pe care a avut-o si in mandatul Guvernului Ciolos.

Vlad Voiculescu renunta la Capitala pentru Ministerul Sanatatii

Noii viceprimari ai Municipiului Bucuresti sunt Horia Tomescu si Stelian Bujduveanu Consilierii generali ai Capitalei i-au ales ieri pe cei doi viceprimari care il vor ajuta pe primarul general Nicusor Dan in desfasurarea activitatii in urmatorii patru ani. Desi, de mai bine de un an, cetatenii municipiului Bucuresti au fost informati ca unul dintre viceprimari va fi Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii in guvernarea Ciolos, situatia s-a schimbat in urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie si a negocierilor pentru formarea viitoarei coalitii de guvernare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3244 seconds )