Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Cretu: Bugetul UE este foarte emotional. Avem zero toleranta pentru frauda sau coruptie

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu: Bugetul UE este foarte emotional. Avem zero toleranta pentru frauda sau coruptie

In ciuda Brexit si a noilor prioritati, este important sa mentinem fondurile europene pentru toate regiunile, atat cele sarace, cat si cele bogate, sustine comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu, intr-un interviu pentru EUobserver. Cu toate acestea, mai multe controale, inclusiv o legare a fondurilor de statul de drept, sunt luate in discutie. continuă pe Adevărul

VIDEO Comisarul Corina Cretu, iritata de dezinteresul guvernului Romaniei pentru autostrada Iasi - Targu Mures: Avem bani de infrastructura. Nu avem proiecte

Comisarul eurpean Corina Cretu a sustinut luni, 8 octombrie, o conferinta de presa la Bruxelles, in cadrul careia s-a aratat vizibil iritata de faptul ca marile proiecte de infrastructura ale Romaniei nu sunt abordate cu profesionalism de guvern. Cretu a vorbit despre autostrada Iasi-Targu Mures.

Corina Cretu, discurs extrem de dur: Nu mai accept insultele din partea Guvernului Romaniei/ Avem bani la Bruxelles pentru proiecte de infrastructura, nu avem proiecte

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, s-a lansat, luni, intr-un extrem de dur la adresa Guverului roman pentru incapacitatea de a intocmi proiecte pentru atragerea de bani europeni pentru.

Corina Cretu, discurs extrem de dur: Nu mai accept insultele din partea Guvernului Romaniei/ Avem bani la Bruxelles pentru proiecte de infrastructura, nu avem proiecte (VIDEO)

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, s-a lansat, luni, intr-un extrem de dur la adresa Guverului roman pentru incapacitatea de a intocmi proiecte pentru atragerea de bani europeni pentru.

Corina Cretu: Nu mai accept insultele Guvernului roman. Facem eforturi supraomenesti. Fara proiecte, nu putem finanta

Comisarul european Corina Cretu a declarat, luni, la Bruxelles, ca nu mai accepta insulte din partea Guvernului roman fata de munca pe care o face, subliniind ca la Comisia Europeana se fac eforturi supraomenesti pentru a evita dezangajarile de fonduri pentru Romania, insa fara proiecte nu se poate finanta.

Corina Cretu ataca iar Guvernul Dancila: Banii sunt la dispozitia autoritatilor din tara care stiu care sunt pasii pentru a-i folosi. Depinde de ele

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a vorbit, intr-un interviu acordat Adevarul, despre proiectele de infrastructura ale Romaniei pentru care se primesc finantari europene, dar si despre tensiunile dintre Guvern si Comisia Europeana, ministrul Transporturilor Lucian Sova avand recent declaratii in contradictoriu cu aceasta.

Tariceanu, despre criticile dure ale comisarului Corina Cretu: Ce spune are mai mult de un sambure de adevar (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a dat dreptate Corinei Cretu privind nemultumirile acestuia privind intarzierea de a trimite intocmi proiecte privind dezvoltarea infrastructurii astfel incat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )