Libnet.ro
UNICEF

01:05

DAN BARNA: Eliminarea legii care blocheaza listarea companiilor de stat este prioritatea zero a coalitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Eliminarea legii care blocheaza listarea companiilor de stat este prioritatea zero a coalitiei

Bugetul este sub o presiune foarte mare, iar piata de capital poate sa fie un partener de care avem nevoie Eliminarea legii care suspenda timp ce de doi ani listarea la bursa a unor pachete de actiuni ale companiilor de stat este prioritatea zero a coalitiei de guvernare, a spus ieri vicepremierul Dan Barna, in cadrul conferintei ce a marcat aniversarea a zece ani de la listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DAN BARNA: Bugetul Romaniei este sub o presiune foarte mare

Bugetul Romaniei este sub o presiune foarte mare, in momentul de fata, din cauza necesitatii de a ne incadra in acel deficit de 7% agreat cu Comisia Europeana CE), a afirmat, astazi, vicepremierul Dan Barna, intr-o conferinta de presa dedicata aniversarii a 10 ani de la listarea Fondului Proprietatea FP) pe piata locala de capital.

FRANKLIN TEMPLETON: Fondul Proprietatea este pregatit sa sprijine listarea companiilor de stat

Fondul va contribui la listari cu o parte din actiunile pe care le detine in companiile candidate la IPO-uri, cum ar fi Hidroelectrica, sustine administratorul FP Fondul este pregatit sa sprijine listarea companiilor de stat in viitorul apropiat, contribuind la proces cu o parte din actiunile pe care le detine in companiile candidate la IPO-uri, cum ar fi Hidroelectrica. Listarile asteptate din partea Guvernului Romaniei, sprijinite de Fondul Proprietatea, pot fi un catalizator pentru atragerea mai multor investitori in Romania, contribuind la imbunatatirea guvernantei corporative si transparentei, sustine Franklin Templeton, administratorul FP, conform unui comunicat remis redactiei.

Dan Barna: Bugetul e sub o presiune foarte mare, trebuie sa ne incadram in deficitul de 7% agreat cu Comisia Europeana Trebuie sa compensam guvernarea violent anti-economie de piata a PSD

Bugetul Romaniei este sub o presiune foarte mare din cauza necesitatii de a ne incadra in acel deficit de 7% agreat cu Comisia Europeana, a declarat vicepremierul Dan Barna, luni, intr-o conferinta de presa.

Dan Barna: Bugetul este sub o presiune foarte mare datorita necesitatii de a ne incadra in acel deficit de 7% agreat cu Comisia Europeana

Bugetul este sub o presiune foarte mare datorita necesitatii de a ne incadra in acel deficit de 7% agreat cu Comisia Europeana, a declarat vicepremierul Dan Barna, intr-o conferinta la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Prima tara care blocheaza TikTok: dezastrul trist care a dus la decizia radicala

Pe perioada mandatului lui Donald Trump, americanii au cochetat in mai multe randuri cu restrictionarea accesului la TikTok. Primii care au luat insa decizia radicala sunt italienii, iar.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )