Libnet.ro
UNICEF

21:15

Georgescu, BNR: Trei sferturi dintre romani sunt analfabeti financiar

Adevărul Adevărul,
Georgescu, BNR: Trei sferturi dintre romani sunt analfabeti financiar

O mare parte a populatiei are un nivel al cunoasterii despre economie insuficient sau zero, ceea ce reprezinta un risc pentru viata lor economica, a declarat prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, avertizand ca numai 22% din populatia adulta ar putea fi considerata alfabetizata financiar. continuă pe Adevărul

Florin Georgescu (BNR): n loc sa avem din ce n ce mai multi oameni educati, informati, n societate, vedem o crestere a decalajului n ceea ce priveste cunostintele si informatia

O mare parte din populatie are cunostinte insuficiente sau zero despre economie, a declarat Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), intr-un eveniment la sediul institutiei.

Transportatorii intra in greva generala. Milioane de romani sunt afectati

Se anunta haos, joi, in mai multe judete din tara. O parte dintre transportatori intra in greva generala dupa negocierile esuate cu ministrul Lucian Sova. Acestia sunt nemultumiti de noile reguli pe.

Mai mult de jumatate dintre romani vor sa isi schimbe jobul in urmatorul an

Peste 60% dintre angajatii romani planuiesc sa-si schimbe jobul in urmatorul an, publicarea salariilor, feedback-ul dupa interviuri si durata proceselor de recrutare fiind principalele reprosuri pe care le primesc angajatorii romani, potrivit unui.

Unii romani sunt deranjati de mesajele de avertizare in caz de pericol primite prin RO-ALERT. Arafat: Am primit plangeri de genul: Cine va da dreptul? Unde mi-ati gasit numarul de telefon?

Sistemul Ro-Alert, prin care populatia este avertizata, pe telefon, in situatii majore in care viata si sanatatea ii este pusa in pericol, i-a nemultumit pe unii romani. Raed Arafat, ministru-secretar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )