Libnet.ro
UNICEF

08:45

Liber la CREDITE CU DOBANDA ZERO: Care sunt conditiile si ce RISCURI comporta

B1 B1,
Liber la CREDITE CU DOBANDA ZERO: Care sunt conditiile si ce RISCURI comporta

Incepand de luni e liber la credite cu dobanda zero, garantate de stat, prin intermediul CEC Bank, prin intermediul Programului Investeste in tine. Pe cat de atractive par, comporta riscuri majore in caz. continuă pe B1

Credite cu dobanda zero, garantate de stat: conditii de acordare si riscuri in caz de neplata

Creditele cu dobanda zero, garantate de stat, pot fi accesate incepand de luni la CEC Bank, beneficiarii si codebitorii acestora asumandu-si insa o serie de riscuri in caz de neplata.

Japonia vrea muncitori straini. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca imigrantii

Guvernul japonez a anuntat ca vrea sa creeze un proiect de lege care sa le permita mai multor muncitori straini sa vina in Japonia, pentru a completa forta de munca existenta aici. Punerea in practica ar pu.

Anuntul care va poate schimba viata: Puteti primi pensie din toate statele UE. Aflati care sunt conditiile

Daca ati lucrat in mai multe state membre ale Uniiunii Europene,puteti primi pensie de la toate statele membre ale Uniiunii Europene. Cel mai bine este sa depuneti cererea de pensionare cu sase luni i.

Legumele care sunt toxice daca sunt consumate crude. Vezi care sunt acestea

In fiecare zi ar trebui sa consumam fructe si legume proaspete. Dar sunt unele legume care fac mai mult rau decat bine daca le consumati in stare cruda, scrie exquis. ro. Motivul pentru care aceste.

Calin Popescu Tariceanu: Gasesc o solutionare buna in propunerile care sunt incluse in ordonanta de urgenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut o serie de declaratii legate de modificarea legilor justitiei. Mi-e greu sa va spun daca sunt suficiente sau nu. Cred ca cea mai competenta.

Sute de mii de femei detin actiuni in firmele din tara noastra. Judetul in care sunt cele mai multe

Potrivit unui studiu al Oficiului National al Registrului Comertului facut in luna august, aproape 500. 000 de femei sunt actionari sau asociati in companiile din Romania. Aceasta cifra reprezinta 37,23% in to.

Varujan Vosganian, despre legea offshore: ALDE nu va fi intimidat. Modelul de urmat este Olanda / Care sunt interesele statului olandez in exploatarea resurselor din Marea Neagra

Deputatul Varujan Vosganian mentine pozitia dura in negocierile privind legea offshore in ciuda criticilor caruia ii sunt aduse. Parlamentarul ALDE arata ca acest proiect de lege trebuie sa fie unul care sa of.

Cum este ncalcat dreptul la educatie al copiilor cu dizabilitati si care sunt solutiile legale

Desi in ultimii ani, legislatia interna acorda in mod explicit dreptul copiilor cu dizabilitati sa invete in scolile de masa, in realitate scolile din Romania incalca prevederile legale si acesti copii nu sunt bineveniti. Sunt respinsi la inscrierea in scoli sau sunt eliminati din sistem cu sprijinul profesorilor si al parintilor cu copii tipici.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )