Libnet.ro
UNICEF

11:15

EDITIE SPECIALA - TERAPLAST Listarea ne-a ajutat sa crestem si sa ne consolidam

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EDITIE SPECIALA - TERAPLAST Listarea ne-a ajutat sa crestem si sa ne consolidam

Interviu cu Alexandru Stanean, director general TeraPlast) * TeraPlast tinteste afaceri de 208 milioane euro, in 2019 * Ne-am propus sa avem o crestere sustinuta * Anul trecut, exporturile companiei au reprezentat 20% din cifra de afaceri * Obiectivul nostru: cresterea prezentei regionale Reporter: Cum caracterizati mediul investitional din Romania? Alexandru Stanean: Pe partea de investitii avem semnale mixte. continuă pe Ziarul Bursa

EDITIE SPECIALA - TERAPLAST Teraplast in cifre

Teraplast SA este o societate pe actiuni infiintata din initiativa privata in 1992, specializata in produse PVC tevi, lambriuri, profile tamplarie, granule, reciclare), poliolefine camine si rezervoare, fitinguri, tevi), tamplarie termoizolanta, panouri sandwich si structuri zincate. Pas cu pas, Teraplast SA a devenit un grup in care se integreaza 7 firme. Facilitatile de productie ale companiilor din grup si centrul de cercetare-dezvoltare sunt localizate in Parcul Industrial Teraplast.

EDITIE SPECIALA - TERAPLAST BROKERII: Rezultatele financiare si directia pietei, factori hotaratori pentru cotatia TeraPlast

Dragos Mesaros, Goldring: Compania acorda preponderent actiuni gratuite in locul distributiilor de cash, ceea ce mi se pare un lucru bun, pentru ca, astfel, banii se pastreaza in societate * Lucian Isac, Estinvest: Mentinerea unui nivel al Rentabilitatii capitalurilor proprii la 12,5% sau chiar o imbunatatire in urmatorii ani creeaza premisele unei evolutii pozitive si a pretului de piata Actiunile producatorului de materiale de constructii TeraPlast TRP) au avut, de la inceputul anului 2018 si pana in prezent, o evolutie ce iese in evidenta prin doua perioade distincte, reliefata de tendinte diferite ale cotatiei TRP.

EDITIE SPECIALA - TERAPLAST Parcursul actiunii TRP la Bursa de Valori Bucuresti

Actiunile companiei TeraPlast au inceput sa fie tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP, din iulie 2008.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )