Libnet.ro
UNICEF

12:00

EDITORIALAnalist politic german: Cea mai mare problema a Europei - statele nationale?

Adevărul Adevărul,
EDITORIALAnalist politic german: Cea mai mare problema a Europei - statele nationale?

Statele nationale vs. Europa e noua paradigma politica care a inlocuit dihotomia stanga-dreapta in politica europeana. Mai ales de cand miscarile populiste identitare sustin reluarea suveranitatii: Salvini este impotriva Bruxelles cand vine vorba de bugetul italian, Orban impotriva Bruxelles in privinta refugiatilor, Polonia impotriva Bruxelles pe tema avocatilor, Germania impotriva Bruxelles cand vine vorba de poluarea cu carbon in orase etc. continuă pe Adevărul

EDITORIALUlrike Guerot, analist politic: Cea mai mare problema a Europei - statele nationale?

Statele nationale vs. Europa e noua paradigma politica care a inlocuit dihotomia stanga-dreapta in politica europeana. Mai ales de cand miscarile populiste identitare sustin reluarea suveranitatii: Salvini este impotriva Bruxelles cand vine vorba de bugetul italian, Orban impotriva Bruxelles in privinta refugiatilor, Polonia impotriva Bruxelles pe tema avocatilor, Germania impotriva Bruxelles cand vine vorba de poluarea cu carbon in orase etc.

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO! .

Sondaj INSCOP Research: 35% dintre romani considera coruptia drept cea mai mare amenintare

Cea mai mare amenintare pentru tara in viitor, reprezinta coruptia, urmata imediat de o noua criza economica si un eventual razboi, arata un sondaj realizat de INSCOP. In opinia a peste 60% dintre romani, Rusia ramane principala amenintare la adresa.

Sondaj Novel Research, la comanda PNL: Cea mai mare prezenta estimata pana acum pentru europarlamentare - 41% / Cum e afectat scorul PSD daca va creste numarul de votanti si cum sta Alianta USR-PLUS

Un sondaj Novel Research, realizat la comanda PNL, estimeaza o prezenta la vot la elegerile europarlamentare de 41%, cel mai mare procent dat de o casa de analiza sociologica pana acum. Potrivit datelor comparative, o prezenta mai mare la urne afecteaza sensibil scorurile partidelor cu electorat mobilizat, dar inelastic.

Ultimul episod din Vlad, cea mai mare audienta a sezonului: cati romani au fost cu ochii pe Pro TV

Ultimul episod din serialul Vlad, difuzat luni seara, 21 mai, a adus cele mai mari audiente din sezon pentru Pro TV. Milioane de romani au urmarit cel de-al 13-lea episod al seriei.

Cea mai mare investitie in drumurile judetene, finantata de UE. Cat mai au de asteptat localnicii soselele modernizate de pe Culoarul Mures - Nord

Cinci drumuri judetene care insumeaza peste 65 de kilometri vor fi reabilitate pe fonduri de la Uniunea Europeana. Contractul de proiectare a fost semnat.

Cea mai mare inmormantare din Romania: 23 de sicrie cu copii. Ceausescu: Le dati popi, zahar si ulei. Si ii filmati!

Pe 21 august 1988, un camion plin cu 63 de persoane, printre care multi copii, pleaca din judetul Bacau spre Harghita, pentru culesul cartofilor. Soferul decide sa mearga pe drumul forestier Darmanesti -.

Alerta de la ANM! Ploi torentiale si grindina, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica pentru toata tara, valabila pana marti, la ora 10:00. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferica,.

Informare meteo: Ploi si vijelii, pana marti dimineata, in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi instabila, pana marti dimineata la ora 10. 00, in aproape toata tara, potrivit unei informari emise de Adminsitratia de Meteorologie.

Eugen Tomac: Curentele politice populiste sunt cea mai mare amenintare pentru Uniunea Europeana. Aceste alegeri sunt cele mai importante de cand s-a creat UE

Liderul PMP, Eugen Tomac, avertizeaza ca cea mai mare amenintare la adresa Uniunii Europene sunt curentele populiste care lupta impotriva ideii de Europa unita. in acest context, Tomac a subliniat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )