Libnet.ro
UNICEF

01:05

Educatia din Romania, in pericol: cate scoli au trecut in scenariul rosu, in ultima saptamana

Playtech Playtech,
Educatia din Romania, in pericol: cate scoli au trecut in scenariul rosu, in ultima saptamana

La cateva saptamani de la inceperea noului an scolar, inevitabil s-a petrecut. Un numar mare de scoli care au inceput orele cu copii in banci au trecut la cursuri online, din scenariul. continuă pe Playtech

Toate datele tale personale, puse in pericol de o banca din Romania: cati romani sunt afectati

O banca din Romania al carei nume nu a fost facut public a facut o greseala de neiertat. A trimis toate datele personale ale unor romana catre alte persoane, prin email. Mecanismul.

Judetele Alba si Cluj, introduse de Germania pe lista zonelor de risc epidemiologic din Romania Lista completa

Judetele Alba si Cluj au fost introduse de autoritatile germane pe lista zonelor de risc epidemiologic din Romania, iar cei care vin din aceste zone sunt obligati sa se autoizoleze, a anuntat joi Ministerul roman de Externe. La acest moment, pe aceasta lista se afla Bucurestiul si 14 judete din Romania.

Localitatile din Romania cu denumiri amuzante. iti e si rusine sa spui ca esti din Baicoi sau Spermezeu

Romania se intrece pe sine la numele localitatilor amuzante. Denumirile unora dintre ele sunt pomenite cu mare rusine. Unde se afla acestea si care sunt cele mai celebre datorita numelor lor? Localitati din Romania cu denumiri rusinoase Romania are 20. 000 de localitati, iar printre ele isi fac loc unele dintre cele mai amuzante, dar si .

Topul castelelor din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

In Romania se gasesc locatii incredibile, care merita vazute macar o data in viata. Printre aceste locuri minunate se afla si castelele, care in fiecare an atrag mii de turisti din tara, dar si din strainatate. Locurile care trebuie vizitate in weekend Intrand in interiorul castelelor din Romania, inca mai poti auzi povestile cu regi .

Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile. Cum a fost posibil

Brem Laszlo, candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul Satu Mare, a reusit sa obtina 100% din voturile valabil exprimate, acesta fiind, de altfel, singurul candidat pentru aceasta functie, conformrezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente AEP), anunta Agerpres. Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile Astfel, din cei 1. 612 alegatori din .

Satul din Romania cu un singur locuitor. inca un lucru este fascinant in localitate

In Romania secolului al XXI-lea exista satul cu un singur locuitor. Este un catun care se stinge, pe zi ce trece. Cu un singur locuitor, dar cu un drum de 10 km din marmura. Satul din Romania cu un singur locuitor Alun este un catun, din Romania, care apartine satului Giurgian, din comuna Izvedna. Satul .

Imaginile istorice care sunt virale si in ziua de azi. Doua fotografii sunt din Romania

Daca acum e un lucru banal sa imortalizezi tot ce ti se pare interesant, in urma cu zeci de ani lucrurile stateau cu totul altfel. Fotografii se pregateau cu atentie pentru fiecare poza in parte, iar unele dintre imagini au ramas in istorie pentru totdeauna. Doua dintre fotografiile virale sunt chiar din Romania. Imagini istorice .

Judetul din Romania care se inchide de la 5 octombrie. Anuntul terifiant al Guvernului

A fost record negativ, in data de 28 septembrie, in privinta pacientilor internati in stare grava la sectiile ATI din Romania. 560 de oameni se lupta cu virusului plus inca o zi de crestere sustinuta a cazurilor de noul coronavirus raportate in ultimele 24 de ore. Pentru moment, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, exclude instaurarea unei .

Minunea naturala din Romania. Este in topul mondial, alaturi de Cascada Niagara, Marele Canion si Desertul Sahara

Romania ascunde unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din intreaga lume. Daca mai aveam nevoie de vreo dovada a acestui fapt, a aparut un nou top mondial al celor mai spectaculoase locuri. Care este minunea naturala de la noi tara care concureaza cu Marele Canion, Desertul Sahara si Cascada Niagara? Minunea naturala din Romania .

Cine nu se intoarce de maine la scoala. E oficial pentru unele clase din Romania

Anunt de interes pentru parinti si elevi! Cine NU se va intoarce de maine la scoala? Autoritatile au decis ce vor face unele dintre clasele din Romania. Iata comunicatul oficial si motivatia acestei decizii pripite! Unele clase din Romania nu se vor mai intoarce de maine la scoala Comitetul pentru Situatii de Urgenta vine cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )