Libnet.ro
UNICEF

12:00

EDUCATIE Premierul nu mai vrea ca regulile sa se schimbe in timpul jocului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EDUCATIE Premierul nu mai vrea ca regulile sa se schimbe in timpul jocului

Educatia are parte de o premiera, un prim- ministru anunta inca de la inceputul mandatului sau ca nu este de acord cu schimbarile facute peste noapte in ceea ce priveste examenele. Premierul Ludovic Orban a afirmat ca orice modificare in privinta organizarii examenelor nationale trebuie realizata la inceputul ciclului, astfel incat sa permita adaptarea fiecarui elev. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii: Rezidentiatul va avea loc pe 8 decembrie. Nu schimbam regulile in timpul jocului

Examenul de rezidentiat va avea loc pe 8 decembrie, anunta ministrul Sanatatii, care adauga ca examenul este extrem de important pentru a-i tine pe doctori in tara, iar regulile nu vor mai fi schimbate.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie:Nu voi schimba regulile in timpul jocului. Examenele nationale raman la fel

Ministrul Monica Anisie a declarat, joi, la preluarea mandatului de la Educatie si Cercetare, ca toate deciziile pe care le va lua se vor baza pe raspunsul la intrebarea: Ce aduce bun pentru elev masura pe care o iau?.

Examenele nationale, fara teste grila. Monica Anisie: Nu luam decizii peste noapte, nu schimbam regulile in timpul jocului

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat la preluarea mandatului ca nu va schimba examenele nationale, iar acestea vor avea loc asa cum s-a stabilit pana acum. Anisie a declarat ca nu este de acord cu testele grila pentru examenele nationale.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )