Libnet.ro
UNICEF

14:30

O educatoare ce ar fi scris cu pixul pe fruntea unui copil de patru ani, cercetata

Hotnews Hotnews,
 O educatoare ce ar fi scris cu pixul pe fruntea unui copil de patru ani, cercetata

O educatoare din judetul Gorj este cercetata de o comisie din cadrul unitatii de invatamant, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a scris cu pixul pe fruntea unui copil in varsta de patru ani. Reprezentatii Inspectoratului Scolar Judetean spun ca femeia are o vechime in munca de 17 ani, nu a mai fost implicata in asemenea incidente, iar pentru aceasta fapta risca diminuarea salariului pe o perioada determinata. continuă pe Hotnews

Gorj: Ancheta in cazul educatoarei care a scris cu pixul pe fruntea unui copil pentru a-l pedepsi

Este ancheta in urma scandalosului caz de la Liceul Tehnologic Bustuchin din judetul Gorj, unde o educatoare a scris, la sfarsitul saptamanii trecute, cu pixul pe fruntea unui copil in varsta de patru.

Avea doar patru ani cand era sa moara inecat. A fost salvat in ultima clipa de o femeie. Dupa noua ani de la incident, adolescentul a salvat la randul sau de la inec un barbat. in scurt timp a facut o descoperire incredibila

Avea doar patru ani cand era sa moara inecat in apele din apropierea plajei Salem, din Massachusetts. Se intampla in 1965. Copilul fusese tras de curenti si nu mai reusea sa se mentina la suprafata.

Copil de 4 ani insemnat cu pixul pe frunte de educatoare pentru ca nu si-a facut temele

Un copil in varsta de 4 ani, din comuna gorjeana Bustuchin, a fost insemnat cu pixul pe frunte de o educatoare, drept pedeapsa pentru ca nu si-a facut temele.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )