Libnet.ro
UNICEF

22:01

Efectele epidemiei de pesta porcina: Pierderi de zeci de milioane de euro si preturi mai mari la raft

Antena3 Antena3,
Efectele epidemiei de pesta porcina: Pierderi de zeci de milioane de euro si preturi mai mari la raft

Pierderi de zeci de milioane de euro si preturi mai mari la raft. Ambele sunt rezultatul epidemiei de pesta porcina, careia ii cad prada tot mai multe ferme mari de porci. intre timp, trei mari importatori au. continuă pe Antena3

Afacerile romanesti distruse de pesta porcina. Epidemia alunga si investitorii straini

Pierderi de zeci de milioane de euro si preturi mai mari la raft. Ambele sunt rezultatul epidemiei de pesta porcina, careia cad prada tot mai multe ferme mari de porci. intre timp, trei mari importatori de carne.

Epidemia de pesta porcina a ajuns in Dambovita. Oamenii si-au taiat porcii in toiul noptii, inainte sa vina autoritatile

Epidemia de pesta porcina africana a mai castigat un judet - Dambovita. Al treisprezecelea, pe harta epidemiei. in satul Lucieni, unde s-a descoperit focarul, oamenii n-au asteptat ca autoritatile sa le.

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

PSD cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, sustine fostul presedinte Traian Basescu intr-un mesaj pe Facebook. PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Autoritatile anunta ca situatia cu privire la pesta porcina africana devine tot mai alarmanta in Moldova

Situatia cu privire la pesta porcina africana in Republica Moldova devine tot mai alarmanta. Purtatori ai virusului sunt nu doar mistretii, dar si furajele infestate. in doar zece zile, au fost inregistrate 17 focare de pesta porcina. in legatura cu situatia complicata, miercuri, 19 septembrie, la Guvern a fost convocata sedinta Comisiei pentru Situatii Exceptionale, transmite IPN.

Cum au reactionat autoritatile in cazul primului caz de pesta porcina africana din Dambovita

Pesta Porcina Africana confirmata intr-o gospodarie din localitatea Lucieni, judetul Dambovita, au anuntat autoritatile, dupa ce doi porci au murit in ultimele zile. Rezultatele de laborator au aratat ca este vorba de temutul virus.

Pesta porcina africana se extinde. Un nou focar a fost confirmat in judetul Constanta

Autoritatile vor trece la omorarea preventiva a suinelor din localitatea in care focarul de pesta porcina africana a fost confirmat.

Pesta porcina africana face ravagii. Numarul focarelor se apropie de 1.000

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in prezent in 227 de localitati din 13 judete, cu un numar de 927 de focare dintre care 11 in exploatatii comerciale) si 62 de cazuri la mistreti, in total fiind.

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu ii ataca pe cei din PSD despre care spune ca arata ca ar fi cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, iar aceasta boala nu se trateaza.

PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina din tara

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, in contextul disputelor din PSD, ca PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Porcii din localitatile din R. Moldova afectate de pesta porcina africana vor fi sacrificati

Porcii din localitatile din R. Moldova afectate de pesta porcina africana vor fi sacrificati, iar proprietarii animalelor - despagubiti. Totodata, perioada de vanat a mistretilor va fi extinsa pe tot parcursul anului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )