Libnet.ro
UNICEF

16:45

Efectele ordonantei lui Tudorel Toader: Peste 80 de procurori ar putea parasi DNA si DIICOT. Ce se intampla cu Laura Codruta Kovesi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Efectele ordonantei lui Tudorel Toader: Peste 80 de procurori ar putea parasi DNA si DIICOT. Ce se intampla cu Laura Codruta Kovesi

Ca urmare a noilor conditii privind vechimea de 10 ani necesara pentru procurorii DNA si DIICOT, peste 50 de procurori de la DIICOT si 34 de la DNA, printre care si procuroarea lui Liviu Dragnea, Alexandra Lancranjan, ar putea parasi aceste parchete,. continuă pe Wall-Street Ro

Catalin Predoiu, reactie vehementa dupa OUG pe legile justitiei: Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV devine un acronim pentru Marea Coruptie Vesela

Deputatul PNL Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, reactioneaza dur dupa publicarea Ordonantei de Urgenta OUG) pe legile justitiei, promovata de Tudorel Toader. Liberalul sustine ca, prin aceasta.

Tudorel Toader, dupa OUG pe legile Justitiei: Nu au fost presiuni externe. Poate nici interne

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu a existat o presiune externa pentru emiterea ordonantei de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, pr.

Tudorel Toader primeste o lovitura din interiorul sistemului pe care il conduce: A picat examenul

Fiul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, Ionut Alexandru Toader, nu a reusit sa treaca examenul de notar, informeaza newsweek. ro. Este vorba despre un concurs pentru un post de notar la care au participat.

Tudorel Toader ignora avizul CSM si trimite candidatura Adinei Florea presedintelui Klaus Iohannis

Ministru justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA, cu toate ca CSM a avut un aviz negativ si extrem de critic la adresa candidatei lui Toader.

Catalin Predoiu: Tudorel Toader a inchis practic DNA

Deputatul PNL Catalin Predoiu sustine ca, prin ordonanta de urgenta privind legile justitiei publicata marti, ministrul Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV a devenit un acronim pentru Marea.

Catalin Predoiu,dupa ordonanta pe legile Justitiei: Tudorel Toader a nchis practic DNA

Fostul ministru al Justitiei, liberalul Catalin Predoiu, sustine ca ordonanta de urgenta promovata de Tudorel Toader inchide DNA. Predoiu se refera la articolul din OUG potrivit caruia pentru a ramane in functie procurorii din Parchetul General, DIICOT si DNA trebuie sa aiba o vechime de 10 ani in magistratura, iar in cazul DNA sa fi sustinut un concurs.

Tudorel Toader, aproape de a finaliza evaluarea procurorului general, Augustin Lazar: Timpul se masoara in zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, in cadrul unei emisiuni, ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general Augustin Lazar. Intrebat cand va fi gata evaluarea, el e raspuns: Timpul se.

Radu Banciu: Tudorel Toader nu are nicio personalitate. El este acolo la cheremul clasei politice, sta cu casca in urechi si executa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in contextul in care Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pe legile.

Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit luni seara cu explicatii privind controversata ordonanta de urgenta OUG) pe legile justitiei adoptata luni de Guvernul Dancila. El a spus, la Antena 3, ca nu a.

Tudorel Toader anunta ca a terminat evaluarea lui Augustin Lazar: Voi face cunoscute concluziile in mod public. E o chestiune de zile. Si luna are zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca a terminat, in cea mai mare parte, evaluarea procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca este o chestiune de zile pana cand va face publice.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )