Libnet.ro
UNICEF

17:00

Efectele OUG pe Legile Justitiei: 40 de procurori, obligati sa paraseasca Parchetul General, DNA si DIICOT

Adevărul Adevărul,
Efectele OUG pe Legile Justitiei: 40 de procurori, obligati sa paraseasca Parchetul General, DNA si DIICOT

Parchetul General sustine ca 40 de procurori urmeaza sa paraseasca Parchetul General, inclusiv Sectia parchetelor militare, DNA si DIICOT ca urmare a intrarii in vigoare a Ordonantei de Urgenta privind Legile Justitiei. Printre dosarele care vor avea de suferit imediat se numara dosarul Tel Drum in care este anchetat Liviu Dragnea, dar si dosarele Revolutia din 89 si Mitingul Diasporei. continuă pe Adevărul

Ziua Z. Guvernul adopta OUG pe Legile Justitiei. Augustin Lazar: Va afecta dosarul violentelor din 10 august

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat luni dimineata Ordonanta privind legile justitiei, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare. Guvernul este asteptat astazi sa adopte Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia.

OUG pe legile justitiei: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Anuntul a fost facut de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, la ora 10. Cele trei legi ale justitiei au fost modificate de Parlament. De asemenea, au fost validate de Curtea Constitutionala. Pe 15 octombrie, ministrul Justitiei a anuntat ca Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei. Augustin [] .

Catalin Predoiu, reactie vehementa dupa OUG pe legile justitiei: Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV devine un acronim pentru Marea Coruptie Vesela

Deputatul PNL Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, reactioneaza dur dupa publicarea Ordonantei de Urgenta OUG) pe legile justitiei, promovata de Tudorel Toader. Liberalul sustine ca, prin aceasta.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei: A fost amanata pensionarea anticipata a magistratilor. Ministrul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara in cazul procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

Procurorul general AVERTIZEAZA: OUG pe Legile Justitiei AFECTEAZA dosarele in curs, printre care cel al REVOLUTIEI sau al PROTESTULUI din 10 august

Procurorul General, Augustin Lazar, critica OUG pe Legile Justitiei. Lazar atrage atentia ca modificarile vor afecta dosarele in curs, printre care cel al Revolutiei sau al protestului din 10.

DIASPORA, scrisoare deschisa catre Dancila: OUG pe Legile Justitiei CIUNTESTE independenta

Diaspora transmite Guvernului Dancila o scrisoare deschisa in contextul adoptarii OUG pe Legile Justitiei. Mai multe grupuri de romani din strainatate ii reamintesc prim-ministrului de pozitia.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

Ludovic Orban, despre OUG pe legile justitiei: Lucram la o scrisoare de informare catre Comisia de la Venetia

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va trimite Comisiei de la Venetia o scrisoare de informare pe tema ordonantei de urgenta privind legile justitiei. iN acelasi timp,.

Augustin Lazar, despre OUG pe legile Justitiei: A creat probleme functionale

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, ca ordonanta de urgenta pe legile Justitiei a creat numeroase probleme functionale pentru parchete, in special pentru DNA, iar Ministerul Public analizeaza.

Augustin Lazar, dupa ce OUG pe legile justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial: A creat numeroase probleme

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca ordonanta de urgenta prin care sunt modificate legile justitiei si care a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial, produce foarte multe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )