Libnet.ro
UNICEF

06:15

Efectul Burleanu. Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Din nou?!

Online Sport Online Sport,
Efectul Burleanu. Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Din nou?!

Dezamagit ca favoritul sau la sefia FRF, Ionut Lupescu, a fost infrant de o maniera categorica de fostul si noul presedinte Razvan Burleanu, patronul FCSB Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Nu ca ar fi prima oara cand o face. continuă pe Online Sport

Efectul Burleanu. Becali va preda FCSB

Dezamagit ca favoritul sau la sefia FRF, Ionut Lupescu, a fost infrant de o maniera categorica de fostul si noul presedinte Razvan Burleanu, patronul FCSB Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Nu ca ar fi prima oara cand o face.

Bomba de la miezul noptii: Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Ce l-a indemnat sa dea bir cu fugitii

Pe durata campaniei electorale pentru sefia FRF, latifundiarul din Pipera era virulent, neinfricat si plin de tupeu. Rezultatul votului de miercuri l-a transformat intr-un mielusel.

Gigi Becali: Eu am decis sa ma retrag din fotbal! Am dat act la club

Gigi Becali ofera bomba anului in fotbalului romanesc dupa ce a anuntat miercuri seara ca se retrage din fotbal si va ceda toate actiunile sale de la FCSB catre nepoti. Anuntul vine ca urmare a supararii af.

Actionarii Romgaz, convocati pentru retragerea din doua perimetre din Slovacia

Actionarii Romgaz SNG) au fost convocati, pe 22 mai, pentru aprobarea retragerii companiei din cadrul perimetrelor de concesiune Snina si Medzilaborce, situate in Slovacia, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )