Libnet.ro
UNICEF

21:02

Ela Craciun ajuta gravidele sarace din Romania sa isi cunoasca drepturile si sa aiba asistenta medicala gratuita

ADPM ADPM,
Ela Craciun ajuta gravidele sarace din Romania sa isi cunoasca drepturile si sa aiba asistenta medicala gratuita

Ela Craciun se implica din nou in informarea corecta a publicului prin intermediul blogului sau, de aceasta data venind in ajutorul gravidelor din zonele sarace ale tarii, care nu obisnuiesc sa se prezinte la controlul medical. continuă pe ADPM

Cu ce a plecat Paris Hilton din Romania

Paris Hilton a petrecut nici doua zile in Romania, insa a parasit tara cu mai multe amintiri: o vanataie pe bratul stang si produse din Duty Free in valoare de 5000 de euro.

CE monitorizeze evolutiile din Romania in cadrul MCV

Comisia Europeana continua sa monitorizeze evolutiile din Romania cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si insista ca este esential sa nu se faca pasi inapoi fata de progresele deja realizate, i-a transmis marti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, premierului roman Viorica Dancila, aflat intr-o vizita la Bruxelles.

Un europarlamentar PSD sustine ca MCV-ul a dus la abuzurile si lucrurile teribile din Romania ultimilor ani

Victor Bostinaru, eurodeputat PSD, este de parere ca MCV-ul Mecanismul de Cooperare si Verificare) este cel care a condus la abuzurile din Romania ultimilor ani, afirmand totodata ca are serioase intrebari privind rolul pozitiv pe care l-a.

De unde provin numele tuturor judetelor din Romania

Cele mai multe nume ale judetelor din Romania provin din cuvinte vechi, de origine straina. Alba provine de la culoarea alba a zidurilor din piatra ale cetatii medieval. Arad se crede ca.

Puterea de cumparare din Romania, a patra cea mai scazuta din UE

In Romania, consumul individual efectiv, indicator care arata bunastarea gospodariilor, masurat in functie de standardele puterii de cumparare, este de 68% din media europeana. Mai rau decat Romania sunt plasate Ungaria, Croatia si Bulgaria, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Doliu in lumea politica din Romania! S-a stins din viata in TRAGICUL accident din judetul Iasi

Emanuel Mitric, consilier local PMP in cadrul Consiliului Local Radauti, s-a stins din viata in accidentul care a avut loc marti dupa amiaza in localitatea Sarca, din judetul Iasi, la 28 de ani. Din.

Masinile diesel, INTERZISE oficial: Situatie CRITICA pentru trei milioane de masini din Romania!

Era masinilor diesel se apropie de final, dupa ce tot mai multe tari din vestul Europei au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru automobilele care merg cu motorina. Comisia Europeana ar.

SCANDAL la REALITATEA TV. Bucurenci, DAT AFARA pentru ca l-a contrazis pe Banescu (BOR), DEMASCA IPOCRIZIA postului: Ce s-a intamplat e unul dintre motivele pentru care prietenii mei pleaca din Romania

O emisine difuzata duminica pe Realitatea TV s-a lasat cu un scandal de proportii, cu ecouri si in mediul online. Consultantul in comunicare Dragos Bucurenci sustine ca a fost dat afara din emisiunea.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )