Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ela Craciun si-a pus 5 dorinte care ii vor schimba viata in 2020

ADPM ADPM,
Ela Craciun si-a pus 5 dorinte care ii vor schimba viata in 2020

Ela Craciun a asternut pe hartie planurile in cariera pentru anul acesta, dar si principalele sale dorinte personale in 2020 pentru a ajunge la un echilibru interior mult-dorit. Dupa un an foarte aglomerat cu proiecte profesionale, vedeta doreste sa se contreze mai mult in domeniul dezvoltarii spirituale, dar sa si petreaca mai mult timp alaturi de familie. Mai mult, si-a provocat sotul sa puna, la randul lui, pe hartie, dorintele sale pentru 2020, astfel ca au constatat amandoi ca au cam aceleasi asteptari. continuă pe ADPM

Secretul detox-ului cu care Ela Craciun a slabit 5 kilograme dupa sarbatori

Ela Craciun a reusit sa invinga dependenta de dulciuri si, dupa sarbatorile de iarna, a tinut o cura de detoxifiere care a ajutat-o, printre altele, sa si slabeasca 5 kilograme.

Mihai Gadea: Trei bombe care vor exploda in Romania

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, cele trei bombe care vor exploda in Romania in perioada urmatoare.

Stirile ProTV: Dotarile care vor fi obligatorii pentru masinile noi. Costa, dar pot salva mii de vieti

Franare de urgenta, avertizare la depasirea vitezei legale sau detector de somnolenta. Sunt doar cateva dintre dotarile pe care masinile noi care vor fi vandute in Uniunea Europeana vor fi obligate sa le aiba.

SONDAJ Primarul din Targu Mures vrea obligatii si anchete sociale pentru cuplurile care vor un copil. Ce parere aveti?

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a propus o serie de masuri radicale pentru cuplurile care vor copii. El vrea o ancheta sociala obligatorie pentru astfel de cupluri, iar viitorii parinta sa fie obligati sa dovedeasca o situatie stabila loc de munca, locuinta, situatie financiara acceptabila, nivel minim de educatie). El sustine si o varsta minima legala la care sa poti deveni parinte. Daca nu, afirma el, consider ca statul va trebui sa preia copilul, cu posibilitatea ca parintii sa il recupereze cand indeplinesc conditiile legale. Primarul s-a referit explicit la comunitatea roma, sustinand ca reprezentantii acesteia n-ar mai face copii doar pentru bani din alocatii si a spus ca il doare in fund de cei care il fac nazist. Sondaj HotNews. ro: Ce parere aveti de propunerile primarului din Targu Mures?.

Declaratii revoltatoare facute de primarul din Targu Mures. Un primar pune conditii romilor care vor copii

Declaratii revoltatoare facute de primarul din Targu Mures. Dorin Florea a propus printr-o postare, pe o retea de socializare, ca cei care vor sa aduca pe lume copii sa fie anchetati serios inainte, pentru a se stabili daca au un loc de munca, locuinte stabile si banii necesari cresterii si educarii copiilor.

Declaratii revoltatoare facute de primarul din Targu Mures.Pune conditii romilor care vor copii

Declaratii revoltatoare facute de primarul din Targu Mures. Dorin Florea a propus printr-o postare, pe o retea de socializare, ca cei care vor sa aduca pe lume copii sa fie anchetati serios inainte, pentru a se stabili daca au un loc de munca, locuinte stabile si banii necesari cresterii si educarii copiilor.

Primarul din Tg. Mures vrea ancheta sociala obligatorie pentru cuplurile care vor sa faca un copil Florea: Tiganii sunt o problema serioasa a Romaniei Ma doare in fund de cei care ma fac nazist

Nemultumit de discutia privind dublarea alocatiei pentru copii, primarul din Targu Mures, Dorin Florea, vine cu o propunere socanta. El spune ca este nevoie de introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe lume copii. Viitorii parinti ar trebui sa faca dovada unui loc de munca si a unei locuinte stabile, a unei situatii financiare acceptabile. De asemenea, spune Florea, viitorii parinti trebuie sa aiba un nivel de educatie minim stabilit prin lege si, totodata, ar trebui stabilita o varsta minima la care un adult sa devina parinte. CNCD s-a autosesizat in cazul declaratiilor primarului Dorin Florea.

VIDEO Procurorii care vor sefia DNA, in fata comisiei conduse de Predoiu. Procurorul Ionut Botnaru a iesit din cursa, au ramas 4 candidati Declaratiile candidatilor

Cei patru candidati ramasi in cursa pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie au sustinut, miercuri, interviurile in fata comisiei conduse de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. La acest concurs se inscrisesera cinci candidati, dar joi, in timpul audierilor, Predoiu a anuntat ca Ionut Botnaru s-a retras. Actualul sef interimar al DNA, Calin Nistor, care candideaza pentru un mandat de procuror-sef plin, a spus ca atunci cand a preluat portofoliul presiunea mediatica asupra DNA era infernala, iar acum lucrurile s-au mai calmat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )