Libnet.ro
UNICEF

08:30

Elan Schwartzenberg, dezvaluiri despre relatia lui Liviu Dragnea cu Israel

Antena3 Antena3,
Elan Schwartzenberg, dezvaluiri despre relatia lui Liviu Dragnea cu Israel

Omul de afaceri Elan Scwartzenberg rupe tacerea din Israel, acolo unde afla fugit de ceva vreme. Liviu Dragnea doreste sa lase senzatia ca are o relatie speciala in Israel. Nu are nicio relatie speciala. continuă pe Antena3

Elan Schwartzenberg: Am luat Realitatea TV, dar m-am trezit deposedat de ea

ACTUALIZARE Cozmin Gusa, dupa ce a fost acuzat ca a furat Realitatea TV: Vintu nu i-a vandut niciodata televiziunea lui Schwartzenberg Cozmin Gusa a declarat, intr-o interventie telefonica, pentru B1 TV, ca Elan Schwartzenberg nu a cumaparat Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vintu pentru ca, la acel moment, Vintu deja isi cesionase actiunile lui Liviu Luca, printr-un off-shore. ) ------- Omul de afaceri Elan Schwartzenberg, fugit din tara de peste sase ani si urmarit international, a declarat vineri, intr-un interviu acordat B1 TV, ca postul Realitatea TV a fost furat de Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru, cu sustinerea unora din sistem, iar Sebastian Ghita a fost sustinut de fostul general operativ al SRI Florian Coldea, relateaza news. ro. El mai spune ca nu a fugit din tara in 2012, ci a mers in vacanta cu fiul sau, afirmand ca inainte de a pleca, un personaj apropiat de Florian Coldea l-a avertizat ca i se vor face inscenari. Omul de afaceri a mai spus ca Sebastian Ghita i-a marturisit ca intrase intr-un joc in care avea sustinerea totala a fostului adjunct al SRI Florian Coldea. El spune ca Ghita i-a explicat ca ii pare rau de ce face, dar este captiv la SRI si DNA. El a mai povestit ca in 2013 un avocat din Israel i-a scris Laurei Codruta Kovesi pentru a o anunta ca il reprezinta si ca doreste sa vina in Romania pentru a afla care sunt acuzatiile care i se aduc. Procurorul-sef al DNA i-a raspuns, insa, ca nu-i acorda audienta si ca invinuirile ii vor fi transmise prin comisie rogatorie.

Elan Schwartzenberg, interviu la B1 TV: Un avocat din Israel i-a scris lui Kovesi ca vreau sa vin la DNA; ea a refuzat brutal audienta si a spus ca ma citeaza prin comisie rogatorie / Ma intorc in Romania cand va fi normalitate, poate ma intorc chiar cu

Postul B1 TV a difuzat vineri seara un interviu cu Elan Schwartzenberg, fugit de sase ani din tara si pe numele caruia exista un mandat international de arestare. Interviul, acordat jurnalistei Sorina Matei, a fost realizat, potrivit acesteia, pe teritoriul statului Israel. Omul de afaceri, al carui nume apare in mai multe anchete DNA, dar este mentionat si in alte scandaluri cunoscute opiniei publice, vorbeste in interviu despre Codrut Marta si Sorin Blejnar, despre Sebastian Ghita si Florian Coldea, despre Mazare, Madagascar, grupul de la Monaco, Realitatea TV si Black Cube, despre fuga sa din tara, dar si despre dosarele sale la DNA si Kovesi.

Elan Schwartzenberg, INTERVIU BOMBA pentru B1 TV, in premiera, VINERI, ora 20, intr-o editie eveniment Actualitatea Romaneasca, cu Sorina Matei

PREMIERA in televiziune! Primul interviu de pe teritoriul altui stat cu Elan Schwartzenberg. Omul de afaceri cu mandat international de arestare rupe tacerea. Si zguduie Romania. Cum se fura televiziunile, cum .

Liviu Dragnea, despre functiile Vioricai Dancila in PSD: Nu poate fi ...

Liviu Dragnea neaga zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa preia a doua functie din partid sau una de vicepresedinte. Este presedintele organizatiei de femei. Nu poate fi vicepresedinte, a.

Liviu Dragnea, despre asteptarile sale cu privire la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Seful PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se asteapta de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care urmeaza sa prezinte joi raportul privind activitatea manageriala la DNA, sa nu se faca de ras.

Liviu Dragnea, despre asteptarile sale de la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Seful PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se asteapta de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care urmeaza sa prezinte joi raportul privind activitatea manageriala la DNA, sa nu se faca de ras.

Liviu Dragnea, cu mandatul pe masa in Congresul PSD: O sa intreb partidul ce parere are despre mine (VIDEO)

Liviu Dragnea ar putea pierde sefia PSD! Anuntul privind organizarea Congresului PSD pe 10 martie a fost facut oficial. in acest context, Dragnea a declarat ca in cazul in care se vor organiza alegeri,.

Ce a discutat Liviu Dragnea cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri ca nu a discutat cu seful statului Klaus Iohannis despre procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. intrebat daca i-a solicitat presedintelui, la.

Liviu Dragnea, avertisment pentru Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, ca asteapta de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa nu se faca de ras, el facand aceasta declaratie in perspectiva iesirii publice pe care Toader a.

Liviu Dragnea, anunt neasteptat. Un nou CEx al PSD pentru stabilirea functiilor de conducere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca va fi convocat in maxim 10 zile un Comitet Executiv a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )