Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Ele s-au imbracat cel mai bine la New York Fashion Week

ADPM ADPM,
Ele s-au imbracat cel mai bine la New York Fashion Week

La evenimentele din timpul New York Fashion Week, vedetele invitate au tinut sa aiba aparitii vestimentare memorabile. Iata-le pe cele considerate cel mai bine imbracate. continuă pe ADPM

LeBron James, cel mai bine platit baschetbalist din lume pentru al cincilea an consecutiv - Venituri de 88,7 milioane de dolari pe an

LeBron James este pentru al cincilea an la rand cel mai bine platit baschetbalist din NBA, cu venituri de 88,7 milioane de dolari pe an, potrivit revistei Forbes, citata de Reuters.

VIDEO: Ce atacant din Liga 1 suteaza la vinclu cel mai bine? Rusescu nu stie sa traga la poarta!

Episodul al cincilea din serialul Fotbalist de Romania, cel care in cadrul unui conceput unic il va desemna la final pe cel mai bun jucator din Liga 1 Betano, a ajuns la Episodul 5. Dupa examenul de la Astra din prima parte a episodului, in cea de-a doua ntra in scena atacantii din campionat, cate unul din partea fiecarui club. Privindu-i pe toti, sare in ochi faptul ca Raul Rusescu habar nu are sa suteze la poarta.

Cum arata saptamana modei de la New York la inceputuri

Daca in prezent, Saptamana Modei de la New York inseamna fashion show-uri care mai de care mai extravagante si nonconformiste, precum si numeroase postari pe retelele de social media, iata cum arata ea la inceputuri.

VIDEO Pisica ucigasa care a adoptat o intreaga statie de salvatori din New York. De ce primeste cadouri din toata lumea

In urma cu 4 ani, o pisica s-a aciuat intr-o statie de pompieri si ambulantieri din New York. I-a scapat de soareci si nu a mai plecat. Acum este o mica vedeta cu circa 42. 000 de urmaritori pe Instagram si fani pe intreg globul care-i trimit cadouri.

Amazon renunta la construirea noului sediu din New York

Amazon, gigantul american al vanzarilor online, a anuntat joi ca renunta la implementarea unui nou sediu in New York, cu 25. 000 de locuri de munca, dupa criticile personalitatilor politice al New Yorkului, ostile proiectului, relateaza AFP.

Descoperiti. Cel mai mare cutremur din justitie se vrea ascuns. Ce spune avocatul poporului

Andreea Sava a vorbit la emisunea Descoperiti despre cel mai mare cutremur din justitie se vrea ascuns. Daca nu ar fi fost turul televizat al Laurei Codruta Kovesi si punerea sub acuzare la care cu.

Cel mai rapid SUV din lume bate chiar si modelul Lamborghini

Cel mai rapid SUV din lume nu mai este Lamborghini Urus, ci Bentley Bentayga Speed. Desi rivalul sau are un pret similar, performantele sunt usor superioare SUV-ului italian. Cel mai rapid SUV.

Cel mai tanar psiholog din lume a terminat la sapte ani liceul

O fetita si-a obtinut la varsta de 13 licenta in psihologie devenind astfel cel mai tanar psiholog din lume. Acum, la varsta de 17 ani ea a devenit si cea mai tanara persoana inscrisa la un program de master la Harvard din ultimii 100 de ani. Dafne Almazan Anayaa devenit cel mai tanar psiholog din [] .

Acesta este cel mai greu de pronuntat cuvant din limba romana. Din cate incercari crezi ca iti iese?

Cel mai lung cuvant din limba romana si destul de greu de pronuntat este denumirea medicala pentru boala silicoza, care se cheama Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza. Cuvantul care denumeste o.

Tariceanu, declaratie despre Kovesi: Cred ca cel mai grav lucru este coruptia de putere

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca in ceea ce o priveste pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi cel mai grav lucru este coruptia de putere, insemnand nesocotirea principiilor de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )