Libnet.ro
UNICEF

23:30

Elena Udrea: Poti afirma ca simplul fapt ca eu ii cunosc pe patronii Euro Construct este dovada ca eu l-as fi ajutat cu ceva pe Dragnea???

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea: Poti afirma ca simplul fapt ca eu ii cunosc pe patronii Euro Construct este dovada ca eu l-as fi ajutat cu ceva pe Dragnea???

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale de pe vremea contractelor Tel Drum, pe fonduri europene, din 2009-2011, investigate de OLAF si DNA, spune ca nici nu-l cunostea pe presedintele de atunci al Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea, la vremea respectiva. continuă pe Hotnews

Elena Udrea: Lichele securiste incearca sa ma amestece in dosarul Tel Drum, care a executat o lucrare cand Dragnea era sef CJ, eu ministru. Nu il cunosteam, il vazusem doar la intalniri la K2, unde el vorbea cu Kovesi

Elena Udrea spune ca lichele securiste incearca sa o amestece in dosarul Tel Drum, sustinand ca la acea vreme ea, in calitate de ministru, a facut tot scandalul cu neregulile gasite la un proiect Tel Drum pentru drumuri din Teleorman, a cerut sanctiuni, a dat interviuri si a vorbit la Bruxelles, scrie News. ro. Udrea mai sustine ca nu il cunostea pe Liviu Dragnea, pe care il vazuse doar la intalniri la vila K2 a SRI, unde acesta statea de vorba cu Kovesi, nu cu ea.

Elena Udrea, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsa fosta deputata - FOTO

Elena Udrea a facut senzatie la nunta unor prieteni, unde s-a prezentat cu o schimbare de look fabuloasa. Cu parul lung si blond, fara breton, purtand o rochie lunga, mov si cu un decolteu generos,.

Elena Udrea intervine in scandalul Tel Drum. Pe Dragnea l-am cunoscut la K2 langa Kovesi

Elena Udreaspune ca se incearca implicarea ei in dosarul Tel Drum, pentru ca faptele s-au petrecut in perioada in care ea era ministru al Dezvoltarii in Guvernul lui Emil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )