Libnet.ro
UNICEF

16:45

Elena Udrea, reactie soc dupa anuntul candidaturii Traian Basescu la Primaria Capitalei: Gata, s-a terminat cu gluma!

Playtech Playtech,
Elena Udrea, reactie soc dupa anuntul candidaturii Traian Basescu la Primaria Capitalei: Gata, s-a terminat cu gluma!

In cursul zilei de luni, liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat candidatura europarlamentarului Traian Basescu la Primaria Capitalei. in urma acestei vesti, Elena Udrea nu a intarziat sa isi exprime public bucuria si sustinerea pentru viitorul primar: Si ca intotdeauna, castiga. Cu Basescu inainte! Toti pentru Bucuresti in urma cu cateva zile, Traian Basescu a . continuă pe Playtech

Elena Udrea, dupa ce Traian Basescu a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Ca intotdeauna, va castiga. Se face din nou politica in Romania

Se face din nou politica si administratie in Romania, a scris Elena Udrea pe Facebook, dupa ce fostul presedinte Traian Basescu, acum europarlamentar PMP, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Elena Udrea, dupa anuntul privind candidatura lui Taian Basescu la Primaria Capitalei: Se face din nou politica in Romania!

Elena Udrea afirma, luni seara, dupa anuntul privind candidatura lui Taian Basescu la Primaria Capitalei ca se face din nou politica in Romania. Traian Basescu, candideaza! Si ca intotdeauna, castiga, a scris Udrea, afirmand ca ceilalti candidati si sustinatorii lor isi pot lua galetusele din nisip si pot merge acasa.

CTP, reactie surpriza dupa victoria Simonei Halep: Un campion castiga si cand joaca prost

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o victorie muncita, obtinuta dupa sase luni de pauza provocata de pandemia de coronavirus. Simona a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a obtine calificarea in turul 2, iar jocul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )