Libnet.ro
UNICEF

19:00

Elena Udrea a sesizat Comisia de control al SRI cu privire la dosarul Gala Bute

Antena3 Antena3,
Elena Udrea a sesizat Comisia de control al SRI cu privire la dosarul Gala Bute

Elena Udrea a sesizat Comisia de control al SRI cu privire la dosarul Gala Bute, iar sesizarea acesteia a fost coroborata cu cea facuta de fostul presedinte Traian Basescu, a anuntat miercuri presedintele co. continuă pe Antena3

Elena Udrea a sesizat Comisia de control al SRI cu privire la dosarul Gala Bute

Elena Udrea a sesizat Comisia de control al SRI cu privire la dosarul Gala Bute, iar sesizarea acesteia a fost coroborata cu cea facuta de fostul presedinte Traian Basescu, a anuntat miercuri presedintele comisiei, Claudiu Manda. El a mai explicat ca a inteles ca in acest dosar a existat cooperare intre SRI si DNA, cu toate ca DNA a informat inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ca nu a colaborat cu SRI in acest caz.

Decizia DEFINITIVA in dosarul Gala Bute. Sentinta pentru Elena Udrea

Elena Udrea este tot mai aproape de un verdict final in dosarul Gala Bute. Judecatorii au decis, miercuri, pronuntarea sentineti pentru data de 5 iunie. Fostul ministru - aflata inCosta Rica- a.

Curtea Suprema este asteptata sa pronunte sentintele definitive in dosarul Gala Bute. Elena Udrea, condamnata pe fond la sase ani cu executare

Curtea Suprema este asteptata sa pronunte miercuri sentintele finale definitive in dosarul Gala Bute, dosar in care, in prima instanta, Elena Udrea a fost condamnata la sase ani cu executare, iar Rudel Obreja a primit o condamnare de cinci ani cu executare. Procurorul DNA a cerut pedepse sporite, cu executare, pentru toti inculpatii.

Elena Udrea, mesaj trist de aniversarea sa: incerc sa supravietuiesc acestui episod

Elena Udrea a avut o itnerventie telefonica la Antea Stars chiar de Sfintilor imparati Constantin si Elena. Fosta blonda de la Cotroceni a marturisit faptul ca se simte extrem de singura in Costa Rica, iar.

Elena Udrea a vorbit despre cel mai greu moment din viata ei: M-am speriat si m-a marcat enorm faptul ca am pierdut un copil

Elena Udrea a sarbatorit ziua onomastica departe de tara, in Costa Rica. Ea a vorbit si despre cel mai greu moment din viata ei, dar si despre o revenire in politica. Viata este frumoasa daca vrei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )