Libnet.ro
UNICEF

07:46

Elevii din nvatamntul preuniversitar si copiii de gradinita se ntorc luni la cursuri

Hotnews Hotnews,
 Elevii din nvatamntul preuniversitar si copiii de gradinita se ntorc luni la cursuri

Elevii din invatamantul preuniversitar si copiii de gradinita se vor intoarce luni la cursuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale, aminteste Agerpres. Urmatoarea vacanta, cea intersemestriala, este programata in perioada 2 - 10 februarie, vacanta de primavara - in perioada 20 aprilie - 5 mai, iar vacanta de vara intre 15 iunie si 15 septembrie. Pentru clasele terminale din invatamantul liceal, anul scolar se incheie in data de 31 mai, iar pentru clasa a VIII-a - in data de 7 iunie. continuă pe Hotnews

Elevii din invatamantul primar si copiii de gradinita s-au intors la cursuri

Elevii din invatamantul preuniversitar si copiii de gradinita s-au intors astazi, 14 ianuarie, la cursuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Urmatoarea vacanta, cea intersemestriala, este programata in perioada 2 - 10 februarie, vacanta de primavara - in perioada 20 aprilie - 5 mai, iar vacanta de vara intre 15 iunie si 15 septembrie.

Elevii se intorc la ore. Cand au urmatoarea vacanta

Elevii din invatamantul preuniversitar si copiii de gradinita se intorc luni la cursuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. in curand, vor avea din nou zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )