Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elevii din peste 3.000 de scoli invata doar online

Adevărul Adevărul,
Elevii din peste 3.000 de scoli invata doar online

Numarul unitatilor de invatamant care trec la invatamantul exclusiv online creste de la o zi la alta. Ultimele date arata ca 3. 014 scoli au trecut in scenariul rosu. continuă pe Adevărul

Elevii din Capitala trebuie sa isi schimbe parolele platformelor unde fac ore online, dupa ce acestea au fost accesate nelegal

Elevii din Capitala trebuie sa isi schimbe parolele platformelor pe care fac ore online, dupa ce acestea au fost accesate de persoane neautorizate. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti, Roxana Cercel, a explicat pentru HotNews. ro ca elevii au dat datele altor copii, care au intrat si au perturbat orele.

Elevii din Bucuresti, nevoiti sa isi schimbe parolele platformelor pentru cursurile online

Elevii din Capitala trebuie sa isi schimbe parolele platformelor pe care fac ore online, dupa ce acestea au fost accesate de persoane neautorizate.

inca un executiv din Euroins contesta sanctiunile ASF, doar ca acesta si-a platit amenda de 100.000 de lei

Nu doar Mihnea Tobescu, directorul general al Euroins a fost sanctionat luna trecuta cu amenda de 100. 000 de lei si cu retragerea autorizatiei pentru aceasta functie de catre ASF, ci si Milena Guentcheva, director executiv al societatii. Ambii executivi au contestat in instanta sanctiunile ASF. Tobescu a castigat in prima instanta si va fi repus in functie, fara a fi platit amenda. Milena Guentcheva a urmat acelasi proces in instanta, doar ca decizia a fost amanata, aceasta platind intre timp suma de 100. 000 de lei, potrivit informatiilor HotNews. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )