Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elevii scolilor din Bucuresti unde se vor amenaja sectii de votare vor face 4 zile de cursuri online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elevii scolilor din Bucuresti unde se vor amenaja sectii de votare vor face 4 zile de cursuri online

Elevii din scolile din Capitala, unde vor fi amenajate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor locale, vor face cursurile online in zilele de joi, vineri, luni si marti, a anuntat inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Scolile din Romania in care vor functiona sectii de votare vor fi inchise din 25 pana in 29 septembrie - decizie CNSU in Bucuresti, decizia locala era sa se suspende cursurile de joi

Scolile din Romania unde vor functiona sectii de votare pentru alegerile locale de duminica vor fi inchise incepand din 25 si pana in 29 septembrie, inclusiv, perioada in care ar urma sa fie facute cursuri online, a decis miercuri Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. in Bucuresti, de exemplu, Comitetul pentru Situatii de Urgenta hotarase ca in scolile unde vor fi organizate sectii de votare sa fie suspendate cursurile incepand de joi, 24 septembrie. Reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica precizeaza ca decizia CNSU este cea care prevaleaza, in sensul ca se suspenda activitatea cu prezenta fizica in zilele de vineri, luni si marti.

Cartierul din Bucuresti unde Adriana Saftoiu a fost muscata de un caine. Nu este prima victima a patrupedului

Clipe de groaza pentru Adriana Saftoiu. Deputatul PNL a povestit ca a fost mscata de un caine in timp ce se plimba intr-o zona populata din capitala. Femeia a ajuns la spitalul Matei Bals, unde a aflat ca.

A fost adoptata Hotararea pentru suspendarea cursurilor in scolile unde vor fi sectii de votare. Cursurile se vor desfasura online (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, miercuri, Hotararea nr. 46 privind suspendarea activitatilor didactice in unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii.

Cursurile cu prezenta fizica in scolile unde vor fi sectii de votare, suspendate intre 25 si 29 septembrie inclusiv. Activitatile didactice se vor desfasura online (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, miercuri, Hotararea nr. 46 privind suspendarea activitatilor didactice, incepand din 25 septembrie si pana pe 29 septembrie inclusiv,in.

in 146 de scoli din Bucuresti continua normal cursurile pentru ca nu au sectii de votare in interior

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca 146 de scoli din Capitala nu vor gazdui .

Achizitii IT netransparente in Sectoarele 1 si 5 din Bucuresti: Primarii PSD se lauda ca au livrat deja tablete catre elevi si profesori, in timp ce doua licitatii sunt inca in desfasurare

In timp ce Guvernul a intarziat cu livrarea de tablete pentru scoala online, doi primari PSD, Dan Tudorache si Daniel Florea, au anuntat ca au deja tablete cu internet ce vor fi livrate gratuit catre toti elevii si profesorii din Sectoarele 1 si 5 din Bucuresti la inceput de an scolar. intre timp, multi prescolari si elevi au primit tabletele, dar nu gratuit. Acestea vor costa zeci de milioane de euro, bani publici, si ambii primari tin la secret firmele care vor incasa acesti bani. Mai mult, doua licitatii majore sunt inca in desfasurare si au acelasi obiectiv: tablete cu internet pentru toti elevii si profesorii din Sectorul 1 si 5 din Bucuresti.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Iasi care vor conducerea administratiilor locale

Cei mai multi candidati pentru functia de primar la alagerile locale ce vor avea loc in data de 27 septembrie 2020 sunt in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava, Cluj Napoca si Iasi, potrivit ultimelor statistici. Asadar, se anunta o cursa cel putin interesanta! in acest artocol, va vom prezenta lista candidatilor din Iasi, unde actualul primar, .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Craiova care vor administratia orasului

In urmatoarele zile vom afla cine sunt cei care vor ramane in functie sau numele celor care vor castiga, pentru prima data, un mandat de primar. Astfel, candidatii incearca sa convinga electoratul in lupta pentru cat mai multe voturi. Situatia sta la fel si in Craiova, unde s-au inscris pe liste 10 reprezentanti ai formatiunilor .

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Masca in scoli nu ar mai fi obligatorie! Orasul din Romania unde s-ar lua aceasta decizie

Anunt important pentru elevi si parinti! Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli. Demersurile au fost incepute deja in unul dintre judetele Romaniei. Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean din Harghita, doreste ca purtarea mastii sa fie facultativa in clasele primare, dat fiind ca masca dauneaza sanatatii .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )