Libnet.ro
UNICEF

11:15

Eliminarea incomozilor: cum e interzis un jurnalist la Ministerul Justitiei

Playtech Playtech,
Eliminarea incomozilor: cum e interzis un jurnalist la Ministerul Justitiei

Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti romani sustine ca Ministerul Justitiei i-a refuzat cererea de prelungire a acreditarii fara niciun fel de explicatie. Ovidiu Oanta, jurnalist acreditat pe problemele din justitie al postului de televiziune Pro TV, sustine ca Ministerul Justitiei a refuzat sa-l mai acrediteze dupa ce a pus mai multe intrebari incomode ministrului [] . continuă pe Playtech

UPDATE Ministerul Justitiei refuza sa acrediteze un jurnalist Pro TV / Ovidiu Oanta: in repetate randuri ministrul mi-a spus ca imi va interzice accesul / Tudorel Toader: il reacreditez atunci cand va respecta regulile

Jurnalistul Ovidiu Oanta de la Pro TV anunta, vineri, pe Facebook ca Ministerul Justitiei refuza sa il acrediteze. Ministrul Toader amenintase ziaristii, la inceputul lunii, ca nu ii reacrediteaza daca nu vor da curs formulelor protocolare. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat pentru HotNews. ro ca jurnalistul va fi reacreditat atunci cand va respecta regulile de conduita.

Ovidiu Oanta, jurnalist Pro TV: Ministerul Justitiei refuza nejustificat sa ma mai acrediteze

Jurnalistul Ovidiu Oanta de la Pro TV anunta, vineri, pe Facebook ca Ministerul Justitiei refuza sa il acrediteze. Ministrul Toader amenintase ziaristii, la inceputul lunii, ca nu ii reacrediteaza daca nu vor da curs formulelor protocolare. in curs de actualizare.

UPDATE Ministerul Justitiei retrage acreditarea unor jurnalisti Pro TV si Realitatea TV/ Toader revine asupra deciziei luate in cazul lui Ovidiu Oanta: Doamna premier m-a rugat sa il reacreditez / Ce spune despre Ionela Arcanu

Jurnalistii ProTV si Realitatea TV, Ovidiu Oanta si Ionela Arcanu, au anuntat pe Facebook ca Ministerul Justitiei a refuzat sa ii acrediteze. in primul caz, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat pentru HotNews. ro ca jurnalistul va fi reacreditat atunci cand va respecta regulile de conduita. La scurt timp, ministrul a revenit cu un alt mesaj: Doamna premier m-a rugat sa il reacreditez.

Planuri la Ministerul Justitiei privind ordonanta legata de Codul penal si Codul de procedura penala

Informatia zilei este legata de planurile si ordonantele care s-ar pregati la Ministerul Justitiei. E vorba despre o ordonanta la Ministerul Justitiei, despre care se spune ca ar deja trimisa la CSM,.

Pro TV, dupa refuzul de acreditare a jurnalistului Ovidiu Oanta: Ministerul Justitiei refuza dreptul romanilor de a fi informati corect

Prin refuzul nejustificat de a-i acorda acreditarea lui Ovidiu si implicit Pro TV, cea mai urmarita televiziune din tara, Ministerul Justitiei refuza dreptul romanilor de a fi informati corect, obiectiv si bine documentat, arata reprezentantii Pro TV intr-o declaratie transmisa HotNews. ro, dupa ce Ministerul Justitiei a decis sa ii retraga jurnalistului Ovidiu Oanta acreditarea pentru anul 2019. Pro TV a transmis declaratia, in care precizeaza ca vom analiza ce optiuni avem pentru contestarea acestei decizii, la mai bine de o ora dupa ce ministrul Tudorel Toader a spus pentru HotNews. ro ca doamna premier m-a rugat sa il reacreditez pe Oanta.

Ministerul Justitiei i-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanta de la Pro Tv: Tudorel Toader este revoltat de intrebarile mele deranjante!

Ministerul Justitiei i-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanta, de la Pro Tv. Anuntul a fost facut de Oanta intr-o postare pe contul sau de Facebook. Ministerul Justitiei refuza.

Doi jurnalisti, lasati fara acreditare la Ministerul Justitiei. Ovidiu Oanta (Pro Tv): Tudorel Toader este revoltat de intrebarile mele deranjante!

UPDATE: SI jurnalistei Ionela Arcanu, de la Realitatea TV i-a fost retrasa acreditarea de la Ministerul Justitiei, potrivit unui anunt facut de aceasta pe Facebook. Ministerul Justitiei i-a retras.

Ministerul Justitiei a retras cererea de extradare pentru Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei a retras cererea de extradare pe numele lui Sebastian Ghita. A fost anulat mandatul de arestare, cererea Ministerului Justitiei este fireasca. Stire in.

Ministerul Justitiei a trimis la CSM un nou proiect OUG de modificare a Codului Penal

Ministerul Justitiei a trimis spre avizare la CSM un proiect de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, au declarat surse guvernamentale.

Ministerul Justitiei a trimis la CSM proiecte de OUG pentru modificarea codurilor si privind completurile de 5

Ministerul Justitiei a trimis spre avizare la Consiliul Superior al Magistraturii un proiect de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, precum si un precum privind completurile de 5 judecatori ale instantei supreme.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )