Libnet.ro
UNICEF

13:15

Elton John, dezvaluiri cutremuratoare despre Michael Jackson: Un bolnav mintal, o persoana tulburata

Antena3 Antena3,
Elton John, dezvaluiri cutremuratoare despre Michael Jackson: Un bolnav mintal, o persoana tulburata

Cantaretul britanic Elton John descrie in memoriile sale publicate recent cum regele pop-ului s-a schimbat dramatic de-a lungul anilor, relateaza ziarul spaniol ABC in editia sa online. Elton John, 72 de. continuă pe Antena3

Elton John, despre Michael Jackson: Era bolnav mintal de-adevaratelea

Cantaretul britanic Elton John 72 de ani) a vorbit in autobiografia sa, ce urmeaza sa fie lansata marti, 15 octombrie, despre prietenia sa cu Michael Jackson si spune ca regretatul megastar era bolnav mintal.

Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese. Cum si-a facut averea, potrivit RiseProject

Site-ul de investigatii RiseProject a publicat o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele de interese i-au fost piloni. Prezidentiabilul USR-PLUS a agonisit de-a lungul anilor, dar acum? Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese la baza reusitei Dan Barna, presedintele partidului care a initiat campania .

Mary de la Puterea Dragostei, dezvaluiri dure despre relatia cu Cristi de la Insula Iubirii: Am plans mult

Mary si Iulian, cuplul brailean venit pentru a-si testa relatia la Insula Iubirii s-a destramat, iar in urma au ramas suspine, dar nu din cauza iubirii care s-a dus pe apa sambetei, ci a ispitei Cristi. Tanara a facut dezvaluiri dure la Puterea Dragostei, noua emisiunea a carei parte este, despre relatia cu acesta. Mary .

Digisport: Dezvaluiri impresionante despre miliardarul care a ajuns in inchisoare! Suma incredibila platita pentru protectie

La 7 ani de cand Floyd Mayweather a stat in inchisoare, au aparut detalii inedite despre acea perioada. Obisnuit cu o viata plina de lux si opulenta, averea lui depasind un miliard de dolari, Mayweather a fost socat cand a ajuns dupa gratii. Mancarea nu-i placea, nu putea sa se antreneze si se temea pentru siguranta lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )