Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elvetia: procurorii cer 5 ani de inchisoare pentru miliardarul Beny Steinmetz, condamnat si in dosarul Ferma Baneasa

Hotnews Hotnews,
 Elvetia: procurorii cer 5 ani de inchisoare pentru miliardarul Beny Steinmetz, condamnat si in dosarul Ferma Baneasa

Parchetul din Geneva a cerut joi cinci ani de inchisoare pentru miliardarul franco-israelian Beny Steinmetz, acuzat ca a dat mita uneia dintre sotiile fostului presedinte Lansana Conte, pentru a obtine licente de minerit in Guineea, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Park Geun-hye, fosta presedinta a Coreei de Sud, a fost condamnata definitiv la 20 de ani de inchisoare pentru fapte de coruptie. Sustinatorii sai cer sa fie gratiata

Curtea suprema din Coreea de Sud a mentinut, joi, decizia de condamnare la 20 de ani de inchisoare pentru fosta presedinta Park Geun-hye, in dosarul de coruptie care a condus la caderea sa, si a pus astfel.

Un barbat din Chisinau risca pana la 2 ani de inchisoare pentru alerta falsa cu bomba

Un barbat de 38 de ani, locuitor al capitalei, risca pana la doi ani de inchisoare pentru alerta falsa cu bomba. Acesta isi recunoaste vina si spune ca era beat cand a facut apelul la 112, transmite IPN.

Coreea de Sud. Fosta presedinta Park Geun-hye, condamnata la 20 de ani de inchisoare pentru coruptie

Curtea Suprema sud-coreeana a confirmat in mod definitiv, joi, condamnarrea fostei presedinte Park Geun-hye la 20 de ani de inchisoare, in rasunatorul scandal de coruptie care a condus la destituirea acesteia in 2017, relateaza AFP.

Fosta sefa DIICOT Alina Bica ramane cu pedeapsa de 4 ani de inchisoare pentru favorizarea afaceristului Ovidiu Tender - Minuta ICCJ

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, ramane cu pedeapsa de 4 ani de inchisoare la care a fost condamnata, in lipsa, de instanta suprema. Mai exact, astazi judecatorii au respins recursul in casatie formulat de catre avocatii acesteia. Este vorba de o cale extraordinara de atac exercitata de Alina Bica, pe care aceasta a invocat-o ca motiv de a nu fi extradata in Romania.

Turcia. Un teleevanghelist a fost condamnat la peste 1.000 de ani de inchisoare pentru abuz sexual si spionaj

Teleevanghelistul Adnan Oktar a fost condamnat luni la peste 1. 075 de ani si trei luni de inchisoare, fiind gasit vinovat de abuz sexual asupra unor minori, spionaj si criminalitate organizata.

Suedia: 10 ani de inchisoare pentru un rus care a incercat sa asasineze un critic al liderului cecen Ramzan Kadirov

Un barbat rus a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in Suedia pentru tentativa de omor dupa ce a incercat sa ucida anul trecut un cunoscut blogger si critic al liderului cecen Ramzan Kadirov, relateaza Reuters.

Un fost executor judecatoresc risca pana la 15 ani de inchisoare pentru delapidarea averii straine si abuz in serviciu

Oficiul Nord al Procuraturii Anticoruptie anunta despre finalizarea si expedierea in judecata a unui fost executor judecatoresc in circumscriptia Camerei Teritoriale Nord, invinuit pentru 12 episoade de depasire a atributiilor de serviciusi delapidarea averii straine.

O noua condamnare pentru patronul U Craiova. Adrian Mititelu s-a ales cu o pedeapsa pe fond de 5 ani de inchisoare

Tribunalul Dolj l-a condamnat pe patronul echipei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, la 5 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala in forma continuata. Decizia instantei nu este definitiva. Mititelu este deja in inchisoare, dupa ce a fost condamnat anul trecut la o pedeapsa de 3 ani cu executare, tot pentru evaziune fiscala.

Fostul europarlamentar Marian Zlotea, condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie, anunta ca a plecat din Romania

Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL si fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti la 8 ani si jumatate de inchisoare, fiind acuzat ca a primit de la subalterni, firme si supermarketuri bani si produse alimentare pentru pomeni electorale. La cateva ore de la pronuntarea deciziei instantei, Zlotea a anuntat pe Facebook ca a plecat din Romania, stiind de aceasta inscenare de sentinta si ca a cerut statut de refugiat politic in alta tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2713 seconds )