Libnet.ro
UNICEF

05:45

Elvetianul care strange zeci de mii de euro pentru copiii orfani din Romania. De 1 decembrie, cand e ziua mea, sarbatoresc si Ziua Nationala

Adevărul Adevărul,
Elvetianul care strange zeci de mii de euro pentru copiii orfani din Romania. De 1 decembrie, cand e ziua mea, sarbatoresc si Ziua Nationala

Michel Corradini are dubla cetatenie, elvetiana si italiana, iar incepand din 2015, organizeaza in fiecare an campanii pentru ajutorarea copiilor de la Casa Sfantul Iosif din Odorheiu Secuiesc. in acelasi an, el a infiintat in Elvetia organizatia Aide pour enfants Ape, prin care strange fonduri pentru copiii din Romania. continuă pe Adevărul

Elvetianul care strange zeci de mii de euro pentru copiii orfani din Romania

Michel Corradini are dubla cetatenie, elvetiana si italiana, iar incepand din 2015, organizeaza in fiecare an campanii pentru ajutorarea copiilor de la Casa Sfantul Iosif din Odorheiu Secuiesc.

Turismul medical, n crestere n perioada verii: Un romn din diaspora plateste, n medie, 1.000 de euro pentru servicii stomatologice n tara

Romanii din diaspora platesc, in medie, 1. 000 de euro pentru servicii stomatologice in tara. Turismul medical este o nisa de business care creste de la an la an, in special in privinta serviciilor de stomatologie. Cea mai mare pondere in fluxul de pacienti continua sa o aiba romanii din diaspora. Varfurile sunt reprezentate de perioadele de concediu, vara si sarbatorile de iarna.

Primaria Capitalei vrea fonduri europene de 283 de milioane de euro pentru achizitionarea de tramvaie si autobuze electrice

Primaria Capitalei anunta ca a depus cereri de finantare pentru fonduri europene in valoare de 283 milioane euro pentru mai multe investitii, precum achizitionarea a 100 de tramvaie si a 100 de autobuze electrice, scrie Mediafax.

12.000 de euro pentru un site temporar, doar la Primaria Bucuresti

Una dintre proaspat infiintatele firme capusaale Primariei Municipiului Bucuresti a platit 56. 000 de lei, echivalentul a 12. 000 de euro, pentru un site-template Wordpress, hosting si o pagina de Facebook temporara FotbalInParc. ro .

BIRD ne mai imprumuta 50 milioane euro, pentru gestionarea dezastrelor

Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) imprumuta tara noastra cu 50 de milioane de euro, pentru Proiectul de imbunatatire a managementului riscurilor de dezastre. Acordul dintre cele doua parti a fost semnat, ieri, de ministrul Finantelor Publice Eugen Teodorovici si de managerul de tara al BIRD pentru Romania si Ungaria, Regiunea Europa si Asia Centrala, Tatiana Proskuryakova.

Bucurestenii platesc 8,8 milioane de euro pentru tinerii pe care Gabriela Firea ii trimite in vacanta

Cadoul facut de Gabriela Firea tinerilor intre 18 si 35 de ani ii costa pe bucuresteni 8,8 milioane de euro, potrivit anuntului de achizitie postat pe site-ul oficial de licitatii. E vorba despre o suma pe care Centrul pentru Tineret, aflat in.

Business report:Ce a evitat sa spuna premierul Dancila n legatura cu situatia dezastruoasa a bugetului din acest an;nca o autostrada n Ungaria. CE i ofera 200 mil. euro pentru constructie;Tara care a importat 60.000 de tone de gru din Romnia

Mult asteptata lege a redeventelor nu va mai exista. Taxele pentru petrol si gaze vor fi cuprinse intr-o noua lege a petrolului. Romania nu va mai avea o lege unitara a. inca 30. 000 de tichete pentru programul Rabla. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca o suplimentare importanta de fonduri va fi facuta pentru Programul Rabla, pentru acordarea a.

Fonduri europene de aproape 16 milioane de euro pentru amenajari turistice n Delta Dunarii

Primariile din Delta Dunarii vor putea realiza amenajari care sa sprijine turismul in zona, cum ar fi retele publice de acces la internet, precum si activitati de marketing, printr-o linie de finantare in valoare totala de aproape 16 milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, care urmeaza sa se deschida in august 2018, in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. Firmele private vor putea profita de acesti bani in calitate de contractori ai beneficiarilor, in urma unor proceduri de achizitii. De asemenea, afacerile private din turism vor putea beneficia de pe urma amenajarilor publice din bani europeni.

E oficial: PRIMESTI pe loc UN MILION DE EURO pentru asta! Anuntul tocmai a fost facut (FOTO)

Recompensa uriasa oferita de familia unui kuweitian disparut in munti in urma cu trei ani, in statiunea Cheia, din judetul Prahova. Un milion de euro este suma pe care o promite familia barbatului, care.

Pacientii din diaspora platesc, in medie, 1.000 de euro pentru servicii stomatologice in Romania

Turismul medical este o nisa de business care creste de la an la an, in special in privinta serviciilor de stomatologie. Cea mai mare pondere in fluxul de pacienti continua sa o aiba romanii din diaspora. In urma dezvoltarii platformelor specializate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )