Libnet.ro
UNICEF

23:45

eMAG anunta extinderea de care aveai nevoie pentru comenzile tale

Playtech Playtech,
eMAG anunta extinderea de care aveai nevoie pentru comenzile tale

EMAG a sustinut inainte de Black Friday ca a investit o suma considerabila de bani in depozit. Acum vine cu un anunt mai important in ceea ce priveste logistica din Romania. Subt numele de cel mai mare depozit din sud-estul Europei, eMAG sustine ca investeste 300 milioane lei in noul spatiu, pentru o suprafata de []. continuă pe Playtech

eMAG anunta investitii de 300 milioane lei in cel mai mare depozit din regiune

EMAG anunta ca investeste 300 de milioane de lei intr-un depozit de 120. 000 mp pentru a-si extinde capacitatea logistica si a acoperi nevoile de livrare catre clienti in urmatorii ani. Noul depozit va sustine strategia eMAG de dezvoltare la nivel regional si va fi construit de la zero pana la pana la inceputul anului 2019. Depozitul din judetul Giurgiu reprezinta prima etapa dintr-un plan de investitii majore pe termen lung, care va duce la crearea a peste 4. 000 de locuri de munca, promite compania.

Banii de la buget pentru diaspora, nu se duc catre romanii care au nevoie de ei

Confederatia Nationala a Antreprenorilor Mici si Mijlocii CAPIMED) Romania a criticat, prin intermediul unui comunicat, activitatea Ministerului Romanilor de Pretutindeni, pentru lipsa de interes in legatura cu romanii care au nevoie de ajutorul real al statului roman si nici macar nu sunt pe o lista de asteptare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )