Libnet.ro
UNICEF

15:00

eMAG continua cu Crazy Days ofertele de dupa Black Friday: cinci produse la reducere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
eMAG continua cu Crazy Days ofertele de dupa Black Friday: cinci produse la reducere

Black Friday 2017 s-a terminat la eMAG , dar asta nu inseamna ca retailerul online nu mai oferta reduceri. Timp de trei zile, eMAG desfasoara campania Crazy Days, cu reduceri de pana la 50% la o gama variata de produse. Am selectat cinci produse care. continuă pe Wall-Street Ro

eMAG are preturi atat de mici dupa Black Friday, incat crezi ca le-a gresit

Black Friday a luat sfarsit la eMAG, dar reducerile continua. Weekend-ul acesta ai Crazy Days la cel mai mare retailer din Romania si ti-am facut o lista cu electrocasnice ieftine. eMAG si-a depasit performantele de anul trecut, Black Friday 2017 fiind un real succes. Acum, dupa 24 de ore de cumparaturi nebune, eMAG vrea sa [].

Dupa Black Friday, eMAG vine cu Crazy Days si reduceri la fel de mari

Black Friday la eMAG s-a terminat, dar la fix vine o campanie: Crazy Days. Ti-am adunat niste telefoane din ea, ca sa vezi ce reduceri prinzi. eMAG continua reducerile pentru acest weekend. De Black Friday a vandut mult, peste cat si-a propus, iar daca tu nu ti-ai cumparat nimic, poti profita de noua campanie eMAG.

eMAG continua nebunia reducerilor si dupa Black Friday, cu oferte tentante

Cu toate ca Black Friday s-a terminat azi-noapte, eMAG vine cu o noua propunere de reduceri in campania Crazy Days. Update 18:07: Pe langa dispozitivele electronice, electrocasnice si alte gadgeturi, eMAG a inclus si o gama interesanta pe zona de fashion si briccolaj cu preturi la fel de bune ca in ziua de Black [].

eMAG are preturi ca de chilipir la produse esentiale pentru casa

Black Friday a luat sfarsit la eMAG, dar reducerile continua. Weekend-ul acesta ai Crazy Days la cel mai mare retailer din Romania si ti-am facut o lista cu electrocasnice ieftine. Retailerul si-a depasit performantele de anul trecut, Black Friday 2017 fiind un real succes. Acum, dupa 24 de ore de cumparaturi nebune, eMAG vrea sa [].

Black Friday s-a terminat, dar eMAG are reduceri mari tot weekendul

Black Friday la eMAG s-a terminat, dar la fix vine o campanie: Crazy Days. Ti-am adunat niste telefoane din ea, ca sa vezi ce reduceri prinzi. Retailerul continua reducerile pentru acest weekend. Magazinul online a vandut mult, peste cat si-a propus, iar daca tu nu ti-ai cumparat nimic, poti profita de noua campanie retailerului. Mai [].

Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile. Ofertele curg incontinuu

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante de Black Friday 2017 la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile:.

Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile. Ofertele pe care nu trebuie sa le ratezi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante de Black Friday 2017 la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile:.

Black Friday la banci: ce oferte puteti accesa de sarbatoarea shopping-ului international

Banca Transilvania si CEC Bank sunt primele banci care si-au anuntat ofertele de Black Friday. BT ofera peste 5. 500 de reduceri incepand cu ora 08:00, iar CEC are in oferta chiar si un credit ipotecar.

eMAG continua nebunia reducerilor de Crazy Days, cu oferte imbatabile

Cu toate ca Black Friday s-a terminat azi-noapte, eMAG vine cu o noua propunere de reduceri in campania Crazy Days. Daca n-ai avut timp sau chef sa cumperi ceva ieri, e de inteles. Lumea s-a trezit cu noaptea in cap ca sa astepte reducerile de la eMAG, care au inceput undeva la 6:50 dimineata. Acum, [].

Black Friday e gata, eMAG continua cu reduceri speciale

Black Friday 2017 a inceput la unii mai devreme, la altii mai tarziu. eMAG a dat startul la ora 6:51. Mai jos vezi vestile importante de peste zi. Black Friday la eMAG s-a incheiat, dar vine Crazy Days si eMAG listeaza sute de mii de produse la pret redus in campania de Black Friday, eMAG [].

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2445 seconds )