Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMAG: laptopuri numai bune pentru inceperea cursurilor cu dreptul

Playtech Playtech,
eMAG: laptopuri numai bune pentru inceperea cursurilor cu dreptul

Scoala incepe destul de curand, iar daca vrei ca cei mici sa aiba parte de un inceput cu dreptul, sigur ar trebui sa te uiti la un laptop nou pentru ei. ASUS F542UN-DM017 este e un laptop. continuă pe Playtech

Viorica Dancila, vesti bune pentru crescatorii de porci: cati bani vor fi alocati pentru despagubiri

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca vor fi alocate 43 de milioane de euro, din fonduri europene si din bugetul national, pentru ajutorarea crescatorilor de porci afectati de pesta porcina.

DIETA. Care sunt combinatiile cele mai bune pentru micul dejun

Chiar daca unii dintre noi nu tinem cont de acest lucru, cea mai importanta masa a zilei ramane micul dejun, intrucat ne ofera o treime din energia necesara pentru intreaga zi. Iata care.

Vesti bune pentru aceasta categorie de pensionari. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului 105/1999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de catre regimurile.

Legea Offshore |Basescu: Tariceanu vrea sa serveasca pe unii, iar Daddy vrea sa se serveasca pe el. Gazele din Marea Neagra sunt bune pentru noi. N-o sa devenim putere regionala (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au ajuns sa se certe pe Legea Offshore si sa discute de bani, fapt ce e o prostie in acest stadiu. in opinia fostului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )