Libnet.ro
UNICEF

15:01

eMAG: produse cu preturi mici doar pentru cateva ore

Playtech Playtech,
eMAG: produse cu preturi mici doar pentru cateva ore

EMAG continua reducerile de tip Flash Deals, astfel ca in urmatoarele ore poti gasi o multime de produse la preturi destul de mici. Toate ofertele din actuala campanie Flash Deals de la eMAG pot fi gasite aici, insa mai jos ai trei recomandari pe care te poti baza. Consola Microsoft Xbox One Slim vine cu []. continuă pe Playtech

ROMANIA SE ZGUDUIE: Trei cutremure in doar cateva ore! Ce ne asteapta

Trei cutremure s-au produs in noaptea de luni spre marti in zona seismica Vrancea, primul seism avand magnitudinea 3,9 pe scara Richter, potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru.

Trei cutremure au avut loc in cateva ore, in noaptea de luni spre marti

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade a avut loc putin dupa miezul noptii de luni spre marti, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului.

eMAG reduceri televizoare. Pret-soc pentru un 4K Ultra HD: 1.299 de lei

EMAG reduceri televizoare. Magazinul emag. ro are reduceri foarte mari la televizoare de la numeroase branduri.

Secretar de stat, in lipsa ministrului Transporturilor la dezbaterea pe buget, recunoaste ca banii pentru autostrada A3 care intra in Bucuresti ajung doar pentru trei luni

In proiectul de buget pe 2018 trimis spre aprobare in Parlament, Ministerul Transporturilor a alocat sume insuficiente pentru mai multe proiecte importante de autostrazi. Un astfel de exemplu este ciotul de 3 km de la intrarea A3 in Bucuresti in zona Petricani, unde pentru 2018, cand ar trebui finalizata lucrarea, au fost alocate doar 20 de milioane de lei fata de necesarul de 80 de milioane. La dezbaterea din Parlament ministrul Transporturilor a lipsit, insa secretarul de stat Maria Magdalena Grigore a recunoscut ca suma alocata ajunge doar pentru trei luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )