Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMAG: reduceri la telefoane de top, de la Samsung Galaxy S8 la iPhone

Playtech Playtech,
eMAG: reduceri la telefoane de top, de la Samsung Galaxy S8 la iPhone

EMAG Stock Busters a ajuns in ultima zi si la categoria cu telefoane sunt o multime de modele bune si la preturi mai mici. Ti-am ales cateva dintre ele pe care sa le iei. Stock Busters a inceput pe 17 aprilie si pana acum a avut sute de produse bune la preturi mai mici. Acum []. continuă pe Playtech

eMAG reduceri. 6 televizoare bune si la 350 de lei in campania Stock Busters

EMAG reduceri televizoare. In perioada 17-19 aprilie, magazinul online emag. ro are reduceri la o multime de televizoare de la diferite branduri, in cadrul campaniei Stock Busters.

Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: 9 motive pentru care ai vrea un Samsung

Samsung Galaxy S9 tinde sa fie mai bun decat iPhone X. Chiar daca ai crezut mereu ca Apple e compania cu cele mai calitative produse, aceste argumente s-ar putea sa-ti schimbe parerea. Daca ai cheltuit deja o avere pe iPhone X si te simti putin frustrat de titlul acestui articol, nu-ti face griji. iPhone X [].

eMAG reduceri. 3 laptopuri grozave sub 800 de lei cu ocazia Stock Busters

EMAG reduceri laptopuri. In perioada 17-19 aprilie magazinul online emag. ro desfasoara Stock Busters, o ampla campanie de reduceri la mii de produse, inclusiv la laptopuri.

Samsung Galaxy A6 si A6 Plus: doua clipuri online detaliaza tot ce vrei sa stii

Sud coreenii de la Samsung au o vasta experienta cand vine vorba de smartphone-uri pentru toate gusturile si bugetele, iar cele mai recente exemple sunt Galaxy A6 si Galaxy A6 Plus. in urma cu cateva zile, au inceput sa faca inconjurul lumi cateva proiecte in CAD pentru Samsung Galaxy A6 si A6 Plus. Pornind de [].

Primele detalii despre Samsung Galaxy S10. Cand se lanseaza viitorul flagship

Nici nu a trecut bine lansarea lui Galaxy S9 ca lumea deja asteapta urmatorl flagship al companiei din Coreea de Sud. Primele detalii au inceput deja sa iasa la suprafata pe internet si au legatura cu designul noului terminal. Este de retinut ca unul dintre cele mai importante aspecte de pe S8 si S9 va fi prezent si la Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10: designul viitorului telefon este deja gata

Samsung Galaxy S10 va vedea lumina zilei abia in februarie-martie 2019, insa designul viitorului telefon ar fi deja gata. Samsung Galaxy S10 este urmatorul flagship pe care producatorul sud-coreean il va aduce pe piata anul viitor. S9 nici macar nu apucase sa se lanseze si aveam deja stiri cu urmatorul telefon, iar acum, la aproape [].

eMAG: reduceri care te fac la fel de fericit ca un copil in ziua de Craciun

EMAG readuce Stock Busters. iti trebuie un card si nevoia de un gadget nou. Reducerile sunt consistente si am ales cateva pentru tine sa le gasesti mai usor. Aprilie ar fi fost o luna mai trista, daca n-ar fi fost o campanie de reduceri. eMAG are inca una din gama Stock Busters ca sa vanezi [].

eMAG: reduceri la televizoare care te fac sa nu te mai dezlipesti de Netflix

EMAG promite reduceri mari in campania Stock Busters. Am cautat acele televizoare pe care sa le cumperi si sa bagi cat Netflix vrei tu in urmatorul an. Stock Busters este o campanie de reduceri derulata de eMAG in perioada 17 si 19 aprilie. in a doua zi cu oferte am cautat printre televizoare. Le-am vanat [].

Samsung Galaxy S9 ajunge pe primul loc in cel mai important clasament

Fanii smartphone-urilor create de Samsung vor aprecia cu siguranta ocuparea de catre Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus a primelor locuri in clasamentul Consumer Reports. Sunt multe motive sa te arunci la achizitia unui Galaxy S9, chiar daca pretul nu este unul dintre cele mai accesibile. Daca aveai insa nevoie de unul in plus, acesta [].

Samsung Galaxy S9 in aceasta editie limitata e distribuit prin Vodafone

Samsung a scos pe piata o editie limitata de Galaxy S9 si S9 Plus, distribuita doar pentru Vodafone din Olanda. Editia e personalizata pentru fanii Formula 1. Samsung a colaborat cu cei de la Red Bull Racing si reprezentantul Vodafone din Olanda pentru a face o surpriza entuziastilor de curse de Formula 1. Daca si [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )