Libnet.ro
UNICEF

12:45

Emil Boc intra din nou in cursa electorala pentru Primaria Cluj-Napoca: Candidatura sa, validata de PNL

B1 B1,
Emil Boc intra din nou in cursa electorala pentru Primaria Cluj-Napoca: Candidatura sa, validata de PNL

Emil Boc va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. PNL Cluj a validat, in sedinta de vineri, candidatura actualului edil, potrivit presei locale. Astfel, Boc va intra in cursa. continuă pe B1

Emil Boc va candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar la Cluj

Candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale a fost validata de Colegiul Director Judetean al Partidului National Liberal Cluj.

Emil Boc a fost validat de PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Colegiul Director Judetean al PNL Cluj a validat ieri candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca in cadrul alegerilor locale din acest an. Nu am nicio emotie in privinta sa, deoarece faptele vorbesc, a afirmat presedintele PNL Cluj Daniel Buda.

Alegeri locale 2020. Emil Boc, validat de PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Alegeri locale 2020. Actualul primar al Clujului, Emil Boc, a fost validat de PNL pentru a candida la un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca.

Anamaria Prodan, din nou in rochie de mireasa. Ce anunt a facut vedeta

Anamaria Prodan, excentrica impresara, s-a lasat fotografiata in rochie de mireasa, iar rezultatul pare spectaculos. Sotia lui Reghecampf a realizat un pictorial pentru o revista dedicata exclusiv nuntilor, iar feedback-ul fanilor a fost unul pozitiv: mii de like-uri in doar cateva ore de la postare. Anamaria Prodan, din nou in rochie de mireasa Sotia lui .

Liviu Varciu, din nou tata? Anuntul care ii va lua prin surprindere pe fanii artistului

Liviu Varciu va prezenta un quizz-show-ul de dating, in curand la Antena 1. De asemnea, Liviu Varciu va avea lansarea primului sau film cu el in calitate de producator, care se anunta o surpriza pentru fani. Cat despre familie, artistul face dezvaluiri surprinzatoare. Liviu Varciu, din nou tata? Liviu Varciu se pregateste sa dea startul .

Beuran, din nou in fata procurorilor! Ce declaratii a facut medicul la sediul DNA

Mircea Beuran s-a prezentat din nou astazi la DNA, insotit de avocat. Reputatul chirurg a refuzat insa sa le spuna jurnalistilor motivul vizitei sale, insa intrebat despre pacientii care al asteapta, Mircea Beuran a afirmat: imi pare rau pentru ei. Beuran, din nou in fata procurorilor! Potrivit mediafax, Mircea Beuran si avocatul sau s-au prezentat .

Autostrada Soarelui, din nou in reperatii! Cand se vor incheia lucrarile

Autostrada A2, denumita si Autostrada Soarelui, cea care leaga Capitala de Constanta, a ridicat constant numeroase probleme, legate de neconformitati la suprafata stratului de rulare, aparitia de fisuri si chiar gropi. Inevitabilul s-a produs, caci, dupa un timp in care a functionat in parametri normali, acum este din nou in reparatii. intrebarea de pe buzele .

De ce pierde leul teren, din nou, in fata euro: cat de mare e deprecierea

Leul e in cadere libera. S-a depreciat, din nou, in fata euro. Moneda nationala da semne de slabiciune in raport cu cea europeana. Dar exista cateva explicatii. Leul a inceput sa se.

Tesla, pacalita din nou: cum au reusit doi cercetatori sa o faca sa incalce viteza legala

Tehhnologia Tesla a fost pacalita din nou. De aceasta data, doi cercetatori au reusit sa o faca sa incalce viteza legala cu doar o bucata de banda adeziva. Tehnologia Tesla e una.

Autostrada Soarelui e din nou in reparatii. Cati bani va da statul roman pentru reabilitarea intregului tronson

Drumul spre mare intra iar in reparatii! Desi Compania de Drumuri a anuntat ca lucrarile de reabilitare pentru Autostrada Soarelui au inceput inca din 15 februarie, in realitate muncitorii au aparut pe santier abia doua zile mai tarziu. Iar pana acum nu s-a turnat nici macar o galeata de asfalt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )