Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emmanuel Macron pleaca in SUA intr-o misiune dificila INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Emmanuel Macron pleaca in SUA intr-o misiune dificila INFOGRAFIE

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, este asteptat luni la Washington, la invitatia omologului sau american, Donald Trump, cu care va discuta probleme spinoase. continuă pe Adevărul

Emmanuel Macron: Vladimir Putin este obsedat de ingerinta in democratiile noastre

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat, intr-un interviu pentru Fox News, ca Vladimir Putin este obsedat sa intervina in Europa si SUA si ca este un om in fata caruia nu ar trebui sa ne aratam ni.

VIDEO Emmanuel Macron: Nu ar trebui sa ne aratam niciodata slabi n fata lui Vladimir Putin

Presedintele francez Emmanuel Macron l-a calificat pe presedintele rus Vladimir Putin drept un om foarte puternic, in fata caruia nu ar trebui sa ne aratam niciodata slabi, intr-un moment in care tensiunile dintre occidentali si Moscova au ajuns la un nivel fara precedent, scrie AFP.

Emmanuel Macron si-a propus sa revina in tara noastra

Ambasadoarea Frantei in Romania, Mich and 232;le Ramis, a anuntat, astazi, ca presedintele Emmanuel Macron si-a propus sa revina in tara noastra, dupa vizita efectuata in luna august a anului trecut, acest lucru urmand sa se intample fie anul acesta, fie anul viitor, inainte de finalul presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene, informeaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )