Libnet.ro
UNICEF

13:00

Episcopul Ignatie al Husilor s-a vindecat de Covid-19 si a fost externat

Hotnews Hotnews,
 Episcopul Ignatie al Husilor s-a vindecat de Covid-19 si a fost externat

Episcopia Husilor a transmis, miercuri, ca Episcop Ignatie, care a fost infectat cu SARS-CoV-2, s-a vindecat si a fost externat de la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Episcopul Husilor a fost externat dupa 14 zile de spitalizare: Starea de sanatate este una foarte buna

Episcopul Husilor, Preasfintitul Ignatie, a fost externat astazi din Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman, acolo unde a fost trartat dupa diagnosticarea cu COVID-19. inaltul prelat a fost spitalizat timp de doua saptamani.

Aleksei Navalnii a fost externat. Spitalul Charite sustine ca opozantul rus s-ar putea recupera complet, in ciuda otravirii sale severe

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost externat, marti, din Spitalul Charite de laBerlin, pentru ca starea sa de sanatate s-a imbunatatit, a anuntat clinica din capitala Germaniei, printr-un comunicat de.

Alexei Navalnii a fost externat

Alexei Navalnii, unul dintre cei mai infocati critici la adresa Kremlinului, a fost externat din spitalul din Berlin in care a fost tratat dupa ce s-a imbolnavit in timpul unei calatorii in Siberia.

Navalnii a fost externat din spitalul berlinez unde era tratat. Ce spun medicii despre recuperarea sa

Alexei Navalnii a fost externat din spitalul berlinez in care era internat dupa ce i s-a facut rau, luna trecuta, in timpul unui zbor din Siberia, el fiind otravit cu arma neurotoxica Novicioc, potrivit Reuters.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost externat, a anuntat spitalul din Berlin

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost externat marti din spitalul Charite din Berllin unde a fost tratat timp de peste o luna dupa tentativa de otravire in timpul unui zbor domestic de la Siberia la Moscova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )