Libnet.ro
UNICEF

16:30

Eroul Zilei. Politistul care lupta pentru viata unui tanar

Antena3 Antena3,
Eroul Zilei. Politistul care lupta pentru viata unui tanar

Un politist din Slatina a oferit tuturor o lectie de umanitate. Viorel Teaca a fost impresionat de drama prin care trecea un tanar din Scornicesti, care sufera de o boala grava, si a decis capoate. continuă pe Antena3

Eroul de langa noi. Un pompier aflat in timpul liber a salvat viata unui tanar

A fi pompier este una dintre cele mai nobile profesii din lume. Ne-o demonstreaza un pompier de la ISU Drobeta, care aflat in timpul liber, a sarit imediat in ajutorul unui tanar ce suferise arsuri grave in urma unui incident stupid petrecut sambata dupa-amiaza in dreptul unei cismele dintr-o localitate din Mehedinti.

Eroul Zilei: Loredana Palcovici, tanara care ofera familii animalelor fara stapan

Sute de animale fara stapan au fost adoptate in ultimii ani de oameni din tara sau strainatate. Este un proiect de succes al unor oameni inimosi care de ani de zile se ocupa cu salvarea cainilor fara.

Sinteza zilei. Imaginile care i-au emotionat pe romani

Mihai Gadea a prezentat, duminica, la Sinteza zilei, imaginile zilei, unele dintre cele mai emotionante momente ale anului, eveniment urmarit in direct la Antena 3 de milioane de romani. Este vorba despre.

Sinteza zilei. Lovitura fatala pregatita pentru Romania

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European se reuneste, luni seara, la Strasbourg, intr-o sedinta extraordinara pe tema situatiei din Romania,.

Tanara jandarm batuta in Piata Victoriei: M-am temut pentru viata mea. Ce s-ar fi vrut, sa ies din spital in scaun de rotile ca sa impresionez?

Stefania Nistor, tanara jandarm care a fost batuta la protestul din 10 august, a declarat ca a fost lovita cu salbaticie si a reusit sa iasa din busculada cu ajutorul unor colegi si protestatari, iar in.

Surpriza neplacuta pentru angajatii unui magazin! S-au trezit cu un piton de patru metri la locul de munca

Un piton de 4 metri a fost gasit dormind in fata unei lazi frigorifice cu bere dintr-un magazin din estul Thailandei. Angajatii unui outlet 7-Eleven din provincia Chonburi, situata la 120 kilometri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )