Libnet.ro
UNICEF

07:30

De ce este atat de controversata SenseTime, una dintre cele mai ambitioase companii chineze de tehnologie

Hotnews Hotnews,
 De ce este atat de controversata SenseTime, una dintre cele mai ambitioase companii chineze de tehnologie

SenseTime a fost infiintata acum cinci ani dar deja este printre cele mai ambitioase companii chineze din domeniul inteligentei artificiale si are acces la baze uriase de date ce ii permit sa-si imbunatateasca mereu algoritmii. Compania cu 3. 000 de angajati lucreaza si in domeniul masinilor autonome, dar si in cel medical, dar legaturile sale apropiate cu autoritatile chineze ii pot incetini mult planuita extindere pe cat mai multe piete. continuă pe Hotnews

A murit Mariana Zaharescu, una dintre vocile de la Teleenciclopedia

Mariana Zaharescu, una dintre cele mai cunoscute voci de la emisiunea Teleenciclopedia, difuzata de TVR, a murit, la varsta de 87 de ani. Anuntul decesului a fost facut de TVR, pe pagina sa de.

HOROSCOP. Top 5 cele mai materialiste femei, in functie de zodie

Este necesar sa cunoasteti care sunt cele mai materialiste femei, in functie de zodie, pentru a va feri de ele sau din calea lor atunci cand isi doresc succesul. Taur De regula,femeile nascute.

La 49 de ani, Loredana Groza arata mai bine decat la 25! Patratele pe abdomen si operatii de mii de auro

Loredana Groza este o femeie atenta la felul cum arata, data fiind si profesia sa. Astfel, ajunsa la 49 de ani, ai putea spune ca artista arata mai bine decat la 25 de ani. La 49 de ani, Loredana Groza arata mai bine decat la 25 Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste .

Ebola nu mai este incurabila: tratamentul revolutionar functioneaza pe oameni

Pana de curand, Ebola era considerata ca fiind una dintre cele mai mortale afectiuni din ultimul secol. Datorita unui nou tratament, boala nu mai este insa incurabila. De foarte multi ani,.

INCREDIBIL: Asa arata ANTONIA acum! Nici Alex Velea nu a mai recunoscut-o (FOTO)

Una dintre cele mai sexy brunete din showbiz a facut pasul spre tabara blondelor. Antonia si-a schimbat look-ul pentru un videoclip semnat Lino Golden. Artista a postat pe pagina de Instagram o fotografie in.

Subiectele zilei: Marirea salariilor medicilor inchide primul spital iesean? Deja nu se mai platesc garzile; Cronica unui fake news. Cum legi o ancheta din 2012 de crimele recunoscute de Gheorghe Dinca si scutul antiracheta

Mesajul dur al unui politist pentru cei care au asistat pasivi la un accident in care au fost implicati si doi copii: 80% din cei opriti au scos telefoanele sa filmeze. Politistul scrie. Pe una dintre cele mai vechi autostrazi din Europa am numarat 25 de tuneluri. Noi nu suntem in stare azi sa finalizam un drum ce ne traverseaza muntii.

VIDEO Cele mai frumoase locuri unde poti calari in Dobrogea

Plimbari pe malul marii, expeditii in cei mai vechi munti ai Romaniei, excursii in Delta Dunarii si vizite la obiectivele turistice cetati, manastiri, muzee) sunt cele mai cunoscute moduri de relaxare activa din Dobrogea. Regiunea are insa locuri frumoase unde este practicata echitatia, atat pentru amatorii care vor doar o lectie de calarie, cat si pentru avansatii care vor sa calareasca sau sa sara obstacole.

A murit Mariana Zaharescu, una dintre vocile Teleenciclopediei

Mariana Zaharescu, una dintre celebrele voci ale emisiunii Teleenciclopedia, a murit la varsta de .

Mutare neasteptata la PRO TV. Unul dintre cei mai vechi oameni ai postului paraseste televiziunea

Pro TV face o mutare neasteptata. Unul dintre cei mai vechi oameni ai postului paraseste televiziunea. Este vorba despre Felix Draghici, unul dintre oamenii de baza ai departamentului de Sport. Recent, Pro TV s-a despartit de un alt om de baza din departamentul de Sport, Costi Mocanu. Felix Draghici pleaca de la Pro TV Felix .

Primele luni in noul rol de mama au fost cele mai grele din viata mea. Imaginea unui subiect tabu in Romania: depresia post-partum

Dupa nastere, viata proaspetei mame se transforma radical. Renunta la job, la iesirile in oras, iar de cele mai multe ori, daca nu are un ajutor, ramane acasa singura cu copilul 8-10-12 orezi, partenerul fiind la job. Acestor schimbari dramatice se adauga provocarile legate de alaptat, ingrijirea bebelusului, lipsa somnului, schimbarile hormonale si durerile de dupa nastere. in acest context, din umbra pandeste un ucigas tacut, depresia post-partum. Desi este o problema serioasa, din pacate, despre asta se vorbeste putin in spatiul public. in tara noastra nu exista statistici, un program de preventie, iar discutiile, chiar si intre mame, sunt in majoritatea situatiilor un subiect tabu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3258 seconds )