Libnet.ro
UNICEF

08:00

Este periculos sa mananci asa ceva. Ingredientul care apare in multe preparate delicioase

Playtech Playtech,
Este periculos sa mananci asa ceva. Ingredientul care apare in multe preparate delicioase

Chiar daca pana acum se spunea ca uleiul de palmier este foarte sanatos, studii recent arata exact contrariul. Oamenii de stiinta spun ca uleiul de palmier este daunator organismului uman, insa acesta se regaseste in foarte multe produse din supermarket. Uleiul de palmier este foarte nociv pentru oameni Uleiul de palmier se regaseste din belsug . continuă pe Playtech

Bogdan Stelea, impresionat de calitatile Simonei Halep: in viata mea nu am reusit asa ceva!

Bogdan Stelea este unul dintre apropiatii Simonei Halep, dar si un mare admirator al campioanei de la Wimbledon. Arnold nu apreciaza doar calitatile pe care Simona le etaleaza pe terenul de tenis, ci si de tehnica desavarsita pe care aceasta o arata atunci cand se intalneste cu mingea de fotbal. Fostul portar al echipei nationale .

Gigi Becali a mitraliat jumatate de echipa dupa esecul cu Astra: Mai bine ma las de fotbal decat sa vad asa ceva!

FC FCSB a suferit o noua infrangere in play-off, scor 2-3, cu Astra Giurgiu, si a cazut pe locul patru in Liga 1, depasita chiar de adversara de luni. in stilul caracteristic, Gigi Becali a facut ravagii, in direct la TV, iar in colimatorul sau au intrat mai multi dintre fotbalisti, dar si antrenorul Bogdan .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )