Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce este virusul West Nile, boala letala transmisa de tantari

Playtech Playtech,
Ce este virusul West Nile, boala letala transmisa de tantari

Pe 9 august a fost inregistrat primul deces din Romania, cauzat de virusul West Nile. Victima a fost un barbat de 79 de ani din judetul Galati. in prezent, in tara au fost identificate 23 de cazuri de infectie. Ministerul sanatatii a transmis ca nu exista riscul unei epidemii, insa mai jos gasesti cateva informatii []. continuă pe Playtech

Primul deces produs de virusul West Nile in acest sezon

Virusul West Nile a produs si primul deces din acest sezon, victima fiind un barbat din Galati, informeaza Institutul National de Sanatate Publica.

Primul deces produs de virusul West Nile in acest sezon. Cum poate fi recunoscuta infectia cu temutul virus

Virusul West Nile a produs si primul deces din acest sezon, victima fiind un barbat din Galati, informeaza Institutul National de Sanatate Publica. Potrivit sursei citate, in doar o saptamana s-au inregistrat 11 cazuri noi de infectie, bilantul ajungand la 23 de imbolnaviri.

Ce spune DSP Teleorman despre cazul barbatului infestat cu virusul West Nile

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Teleorman precizeaza ca au avertizat din timp toate administratiile locale din judet legat de pericolul pe care il reprezinta populatiile de tantari in perioada mai-octombrie.

Primul deces cauzat de virusul West Nile. 23 de cazuri de infectie n sezonul 2018

Un barbat de 79 de ani din Galati a murit din cauza virusului West Nile. in sezonul 2018, din mai pana in august, s-au inregistrat 23 cazuri de infectie cu virusul WestNile, din care 11 cazuri in ultima saptamana, relateaza Mediafax.

Un barbat a murit la Galati din cauza virusului West Nile. Alte 22 de cazuri de infectie au fost inregistrate la nivel national

Victima avea 79 de ani si a murit din cauza meningitei provocate de infestarea cu virusul West Nile. Cea mai comuna forma de raspandire a infectiei sunt intepaturile de tantari.

Primul roman care a murit din cauza virusului West Nile

Un barbat din judetul Galati a decedat din cauza infectiei cu virusul West Nile, transmis doar prin intermediul intepaturii de tantar. Este primul deces cauzat de acest virus din tara. Ministerul Sanatatii a transmis ca persoana decedata este un barbat in varsta de 79 de ani si ca nu exista riscul unei epidemii. Totodata, ministerul [].

Un roman a murit din cauza virusului West Nile. 23 de cazuri de infectie in acest an

Virusul West Nile a facut prima victima in Romania, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Este vorba de un barbat de 79 de ani, care avea alte afectiuni, pe care.

Un roman a murit din cauza viruslui West Nile. 23 de cazuri de infectie in acest an

Un roman a murit din cauza viruslui West Nile. in perioada 2. 2018, s-au inregistrat 23 cazuri de infectie cu virusul West Nile, dintre care 11 cazuri in.

Tantarul ucigas, in Romania. Primul DECES din cauza virusului West Nile (VIDEO)

Virusul West Nile face prima victima in Romania, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. De la inceputul lunii mai.

Reactia Ministerului Sanatatii dupa ce un barbat a murit din cauza infectiei cu virus West Nile

Ministerul Sanatatii spune ca persoana care a murit din cauza infectiei cu virus West Nile este un barbat de 79 de ani care avea comorbiditati si precizeaza ca in prezent nu exista riscul unei epidemii,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )