Libnet.ro
UNICEF

09:15

ESTIMARI COFACE ROMANIA 2019: Crestere economica de 3,7% - intr-un scenariu optimist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ESTIMARI COFACE ROMANIA 2019: Crestere economica de 3,7% - intr-un scenariu optimist

Eugen Anicescu, Coface: Producem deficit bugetar, dar nu investim si aruncam o umbra de indoiala asupra evolutiei viitoare a cresterii economice Coface Romania estima, la finele anului trecut, o crestere economica de 3,7%, pentru tara noastra, in 2019, insa in lumina ultimelor modificari fiscale n. r. OUG 114/2018), aceasta prognoza ramane un scenariu optimist, a afirmat, ieri, Eugen Anicescu, Country Manager Coface Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Mirela Vaida, nemultumiri si laude dupa finala Eurovision Romania 2019. Ce reprosuri aduce

Cantareata si prezentatoarea TV Mirela Vaida s-a aratat nemultumita de anumite aspecte in ceea ce priveste organizarea finalei Eurovision Romania 2019 si a explicat ce problema a sesizat in timpul concursului.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI: Germania se asteapta la o crestere economica modesta

Economia germana va continua sa inregistreze o crestere modesta in prima jumatate a anului, insa indicatorii sugereaza ca aceasta incetinire ar putea fi una temporara, astfel ca o relansare in cel de-al doilea semestru este posibila, a apreciat astazi Banca Centrala a Germaniei Bundesbank) in buletinul lunar de conjunctura.

Clasamentul final si toate interpretarile din finala Eurovision Romania 2019 VIDEO

Ester Peony a fost aleasa de juriul international sa reprezinte Romania la Eurovision 2019, dand peste cap asteptarile fanilor concursului.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )